Tarihin en büyük kaçak sigara operasyonu!

Tarihin en büyük kaçak sigara operasyonu!
"Gaziantep'te tarihin en büyük kaçak sigara operasyonu gerçekleştirildi. Jandarma timlerinin bir TIR'ın gizli bölümlerine yerleştirilmiş 5970 paket sigara ele geçirildi. Kaçakçılık olayına karışan 2 kişi gözaltına alındı."

Gaziantep'te tarihin en büyükkaçak sigara operasyonu gerçekleştirildi. Jandarma timlerinin bir TIR'ın gizli bölümlerine yerleştirilmiş 5970 paketsigara ele geçirildi. Kaçakçılık olayına karışan 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantepİl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri veŞehitkamil IlçeJandarma ekiplerinin koordinesindeD - 400 Karayolu Sinan Mahallesi kavşağında B.D. isimli sürücünün yönetimindeki TIR'a baskın düzenlediler. Operasyonda çekici ve çekiye bağlı dorse de yapılan aramada; çekici içerisinde ve dorse de bulunan üç ayrı zulada 5970 paket yabancı menşeyli sigara ele geçirildi.

Jandarma ekipleri ele geçirdikleri 5970 paket kaçak sigarayı savcılığın talimatı doğrultusunda yediemine teslim edilirken, olayla ilgili gözaltına alınan iki kişinin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.