Gaziantep’te sağlıkta Özkaya sıkıntısı... Tüm Başhekimler kaldı, Özkaya’ya neden operasyon yapıldı?

Gaziantep’te sağlıkta Özkaya sıkıntısı...  Tüm Başhekimler kaldı, Özkaya’ya neden operasyon yapıldı?
Gaziantep’te sağlıkta Özkaya sıkıntısı... Tüm Başhekimler kaldı, Özkaya’ya neden operasyon yapıldı?

Gaziantep sağlığında 7.9 depremi devam ederken, tüm Kamu Hastanelerinin ilçeler dahil başhekimleri görevlerine devam ederken, Sağlık Müdürü Dr. Ümit Tiryaki’nin şok bir şekilde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya’nın görevden alınmasına bir anlam veremediklerini ve suçunun ne olduğunu kendisinin de bilmediği de ileri sürüldü.
KİMSEYİ TAKMIYOR İDDİASI
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya, ne siyasi, ne bürokrasi, ne de daha önceki Sağlık Müdürü Dr. Serdar Sarıfakı’yla sürekli aralarında tartışmalar olduğunu ve son Sağlık Müdürü olan Dr. Tiryaki, hastaneyi bir iki kez denetime gittiğini ikisinde de Başhekim Özkaya’yla ilgili sorun çözmek değil, sorun yaratma tablosunu görünce değişikliğe karar verdiği söylenirken, Özkaya’da iddialara göre, Gaziantep Üniversitesi’ndeki eski görevine döneceği öne sürüldü.
SERDAR TÜRKMEN GELİYOR GİBİ
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi başhekimliğine büyük ihtimalle daha önce Gaziantep Üniversitesi’nde görev yapan ve şu anda da Adıyaman Üniversitesi Kardiyoloji Bilim Başkanı Doçent Doktor Serdar Türkmen’in atanacağı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.