Mehmet Kaplan, Şampiyonluk hedefliyor

Mehmet Kaplan, Şampiyonluk hedefliyor
Mehmet Kaplan, Şampiyonluk hedefliyor

Önümüzdeki ay Hırvatistan'da Trophy liginde ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü'nün başkanı Mehmet Kaplan, takımın Trophy liginde Avrupa devleriyle mücadele edeceğini ve şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

BİZİMLE EŞLEŞMEK İSTEMİYORLAR

Avrupa'nın bütün liglerinde oynadıkları mücadelelerden şampiyonluklarla ayrılarak artık en üst ligde Türkiye'yi temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü başkanı Mehmet Kaplan, "Türkiye'de rekorları alt üst ederek açık ara şampiyon olduktan sonra şimdi de sıra Avrupa Trophy liginde mücadele etmeye geldi. Geçmiş yıllarda hokey sporunda Türkiye'nin ismini anmayanlar şimdi Polisgücü'nü duyduklarında aynı grupta eşleşmek istemiyorlar. Avrupa'da hangi takımın yetkilisiyle bir araya gelsek bizi ve Türk hokeyini çok yakından takip ettiklerini ve grup maçlarında karşılaşmak istemedikleri tek takım olduklarını söylemeleri hem kulübüm hem de ülkem adına onur verici duygular yaşatıyor. Bizde Trophy liginde adımızı şampiyon olarak yazdırıp popülerliğimizi daha da üst noktalara taşımak istiyoruz" dedi.

DÜNYANIN HER YERİNDE DAVET ALIYORUZ

Teknik ekip ve sporcuların çalışmalarını canla başla sürdürdüklerini ifade eden Kaplan, "Bundan sonra ki rotamız Şubat ayında Hırvatistan'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Trophy Şampiyonası. Türkiye ilk kez hokeyin en üst ligi olarak kabul edilen Trophy Ligi'nde Gaziantep Polisgücü tarafından temsil edilecek. Geçen sene bizim için çok güzel bir yıl oldu. Üç ayrı Avrupa şampiyonluk kupasının yanı sıra 3 Türkiye Süper Ligi kupasını Gaziantep'e kazandırdık. Şu anda dünyanın bilinirlik oranı en yüksek takımlarından birisiyiz. Dünyanın birçok ülkesine maç davetleri alıyoruz. Bu kez Hırvatistan'da Trophy liginde şampiyonluk hedefliyoruz. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Hokeyde en üst lig olan Trophy liginde mücadele edeceklerini dile getiren Gaziantep Polisgücü Spor kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, burada hedeflerinin şampiyon olarak Türkiye'yi gururla temsil etmek istediklerini söyledi. 8 Şubat'ta başlayacak olan maçlara en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Kaplan, "Hedefimiz Hırvatistan'dan şampiyonlukla dönmek. Dünyanın en iyi takımlarıyla karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Yusuf Kasım hocamız yönetiminde sporcularımız kampa girdi. Buradan alacağımız bir şampiyonlukla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olacağız. Ben buna inanıyorum. Halkımızında duasıyla inşallah başarılı olacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.