Teknoloji ve Bilim Dünyası Hızla Gelişiyor! Peki Ne Kadar Farkındayız?

Teknoloji ve Bilim Dünyası Hızla Gelişiyor! Peki Ne Kadar Farkındayız?
Teknoloji ve Bilim Dünyası Hızla Gelişiyor! Peki Ne Kadar Farkındayız?

Her gün yeni yeni buluşlar ve teknoloji üretimleri gerçekleştiriliyor. Bunların basına yansıyan sadece küçük bir kesiminden haberdar olduğumuz söylenebilir. Kapalı kapılar ardında hangi bilimsel çalışmaların yapıldığı konusunda ise net bir fikre sahip değiliz. İnsanlığın yararına gerçekleştirilen icatların yanında hızla gelişen teknolojinin insanlık için ne kadar olumsuzluk getirebilir, bunu şu an için düşünen çok küçük bir kitlenin olduğunu düşünüyoruz.

İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi, tüm dünyayı sarsan ve 100 binlerce ölüme yol açan bir hastalık olarak karşımıza çıktı. Bundan çeyrek asır önce karşılaşılan hastalıklara karşı aşı çalışmalarının bile 3-5 yılda tamamlandığı düşünülünce, bugün pandeminin 8. Ayında aşıların neredeyse dağıtım aşamasına gelmesi, aslında teknolojinin ne kadar aşama kaydettiğinin güncel bir örneği oluyor. Bununla birlikte bazı iddialara göre koronavirüs bilimsel çalışmalarla üretilen biyolojik bir silah olabilir mi? Muhtemelen bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Teknolojik Gelişmeleri Takip Edin!

Teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmamalıyız. Bugün üretimi yapılan her türlü icadın dünya üzerinde yaşayan milyarlarca insan üzerinde küçük veya büyük ölçekli mutlaka bir etkisi olacaktır. O halde insanı ilgilendiren olayları bilmek, ihtiyacımız olduğu kadar görevimizdir. Türkiye’de yayın yapan teknoloji haberleri platformlarına dikkat çektiğimizde doğru bilgiyi ilk elden alabileceğimiz sitelerin bir elin parmağı kadar olduğunu görebiliriz. Birçoğunun tekrarlayan haberler, aldatıcı başlıklar ile kullanıcılara aradığı bilgiyi sunmadığını izleyebiliyoruz.

Peki bu konuda hangi kaynakları öncelikli olarak takip edebiliriz. veTeknoloji, Türkiye ve dünyada yaşanan teknolojik ve bilimsel gelişmeleri çok hızlı bir şekilde, doğru ve akıcı bir dil kullanarak ziyaretçilerine ulaştırmayı amaçlayan ve bunu büyük oranda başarabilmiş bir site olarak karşımıza çıkıyor.

veTeknoloji.net platformunu takip ederek oyun haberleri yanında aşağıdaki alanlarla ilgili tüm gelişmeler ve bilgileri tam zamanında ve dürüst habercilik anlayışıyla edinebiliriz.

Mobil ve akıllı telefonlar

Bilgisayar ve donanımları

Sosyal medya ve internet

Oyun ve oyuncu gündemi

Televizyon modelleri

Bilim ve teknoloji

Uzay çalışmaları

Tabletler

Ürün incelemeleri

Dizi ve film tanıtımları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.