Gaziantep'e 2 şube daha... Tavuğu sevdik

Gaziantep'e 2 şube daha... Tavuğu sevdik
Gaziantep'e 2 şube daha... Tavuğu sevdik

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, Gaziantep'te 4 yıl içinde 3 restorana ulaştıklarını, Gaziantep halkının tavuk etini sevdiğini söyledi.

Tavuk etini Gaziantep'e sevdirmiş olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Mumcu, 2019 yılında Türkiye'de 50 yeni şube açmayı hedefliyoruz. Gaziantep de yeni yatırımlar yapacağımız bölgeler arasında bulunuyor, dedi."

GAZİANTEP'E 4 YILDA 3 RESTORAN

Basın mensuplarıyla SankoPark AVM'deki restoranlarında bir araya gelen Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu: "Lezzet dendiğinde Türkiye'nin en önemli şehirlerinin başında gelen Gaziantep'te sadece 4 yıl içinde 3 restorana ulaştık. Üstelik bu restoranlarımız çok kısa zamanda Türkiye'de en iyi performans gösteren şubelerimiz arasına girmeyi de başardı. Ağırlıklı kırmızı etin tercih edildiği bu bölgede, Antepli konuklarımıza tavuk etini sevdirmiş ve tercihleri arasına girmiş olmak bizler için büyük mutluluk. 2019 yılında Türkiye'de 50 yeni şube açmayı hedefliyoruz, dedi."

"GAZİANTEP'E YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ"

Tavuk Dünyası'nın Gaziantep özelindeki yatırım planlarına da değinen Volkan Mumcu, "Gaziantep'teki ilk yatırımımızı bundan 4 yıl önce Primemall AVM'de gerçekleştirmiştik. Bugün 2 tanesi AVM, biri de cadde üzerinde olmak üzere Gaziantep'te 3 restoranımızla hizmet veriyoruz. Üstelik bu restoranlarımız çok kısa zamanda tüm Türkiye'de en iyi performans gösteren şubelerimiz arasına girmeyi de başardılar. 2018 boyunca ise Gaziantep'teki keyifli ve konforlu bir atmosfere sahip restoranlarımızla 230 bin Antepli konuğumuzu tavuk ağırlıklı zengin menümüzle ağırladık" diye açıkladı.

GAZİANTEP'E 2 ŞUBE DAHA

Türkiye'de doğmuş ve büyüyen bir marka olarak, lezzetlerini Türkiye'nin her yerine ulaştırmak üzere çalıştıklarını ve farklı illere yaptıkları yatırımlarla, ülke ekonomisine de katkılarını sürdürme konusuna odaklandıklarını da sözlerine ekleyen Volkan Mumcu, "Ülkemiz ekonomisine katkı sağlama odağıyla Türkiye'nin farklı bölge ve şehirlerindeki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gaziantep de gerek markamıza ilgi gösteren yatırımcıları gerekse de sahip olduğu müşteri profiliyle bizlerin daha fazla büyümeyi istediği bölgeler arasında yer alıyor. Bu anlamda bu yıl Gaziantep'ten gelen yatırım taleplerini değerlendirerek burada bir veya iki şube daha açacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.