Swatch Ne Demektir?

Swatch Ne Demektir?
Swatch Ne Demektir?

İngilizce dilinde watch kol saati anlamına gelir. Bilindiği gibi İngilizce dünyada gayri resmi ortak dil olarak kullanıldığından, bütün dünya saati böyle bilir. Fakat ne kadar İngilizce dünyada tanınmış bir dilse, İsveç ülkesi de saat yapımında dünyada İngilizceden daha büyük bir üne sahiptir. İngilizce İsveç, Sweden olarak tanımlanır. Dünyada tanınmış bir saat üreticisi olan Swatch isimli firmanın ismindeki “s” harfi “Sweden”’ anlamında, “watch” kelimesi de saat anlamında kullanılır. Yani İsveç saatleri temsil etmektedir.

Bu denli iddialı bir isme sahip olan firma sadece ismindeki albeni ile değil, ürettikleri saatlerin kalitesi ile dünyada yer etmiş köklü bir firmadır. 1983 yılında iki büyük markanın ortaklığı ile meydana gelmiş, sonraları ise farklıca markaları bünyesine katarak devasa bir saat tekeli olmuştur.

Swatch Marka Saatler Nerede Satılır?

Bilindiği üzere Türkiye’ye hangi ürün girerse girsin bu ürünün kopyası haftasında yapılır. Ürünün tekstil, teknoloji, gıda veyahut saat olduğunun bir önemi yoktur. Bundan kaynaklı insanlar alacakları kaliteli ürünleri, güvenerek alışveriş yapabileceği sınırlı sayıdaki adreslerden yaparlar. Bu adreslerin en bilineni https://www.abtsaat.com/swatch sitesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.