RİCARDO SA PİNTO YENİ SİSTEM DENİYOR

RİCARDO SA PİNTO YENİ SİSTEM DENİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, alternatif bir oyun sistemi geliştirmek istediklerini söyledi. Portekizli teknik direktör, Sumudica’nın sistemiyle sahaya çıkarken bu maçı ise kaybetti. Pinto’nun sistemde yeniden değişime gideceği öğrenildi.

Galatasaray'a karşı da bu sistemi zaman zaman denediklerini belirten Pinto, transferlerle ilgili de konuştu. Pinto, "Yeni oyuncularımız da aramıza katıldı. Bu oyuncularla birlikte çözüm yolları deneyeceğiz. Galatasaray'a karşı elimizde sadece Kenan vardı. Çok seçeneğimiz olmadığı için sıkıntı yaşadık. O yüzden alternatif oyuncular şarttır. Sakatlık ve cezalı oyuncu olması durumunda mutlaka alternatifler olmalı" şeklinde konuştu.
Mağlup oldukları Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan Pinto, "Defansiz olarak iyi organize olmamıza rağmen goller yedik. Rakibimizin gücünü biliyorduk. İlk yarıda iyi idik. Ceza sahamıza gelemediler. Biz de net gol pozisyonları yakaladık ama atamadık. En azından 1-2'sini gole çevirmeliydik. Onu yapsak maç çok farklı olabilirdi. İkinci yarıda da gol bulmak istedik ama olmadı, beceremedik. İkinci yarının hemen başında pozisyon üretmeye başladık. Dicko ile top direğin yanından geçti. Onlar ise bulduğu ilk pozisyonu gole çevirdi. Ofsaytları saymıyorum çünkü onlar pozisyon sayılmaz. Yediğimiz gol bize zarar verdi. Aslında gol yemeyi de hak etmemiştik" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.