Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu başarılara imza atıyor

Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu başarılara imza atıyor
"Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından yaptırılan Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu başarılara imza atıyor."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığına bağışladığı Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu akademik başarıları kadar teknoloji başarılarıyla da adından söz ettiriyor. Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin kendi imkânlarıyla yapmış olduğu dronlar (uçan göz) büyük takdir topladı.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN ÖRNEK BELEDİYECİLİK HİZMETİ

Sağlıkta, konutta, sosyal belediyecilikte, eğitimde ve daha birçok alanda yaptığı üstün belediyecilik hizmetleriyle adından söz ettiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tarafından yapımı gerçekleştirilen Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu başarıları ile Gaziantep’e örnek oluyor. 2019 yılında gerçekleştirilen LGS sınavında puan ortalaması ile ilçe birinci olan okul verilen desteklere de layık olmak için başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU DESTEKLERİNİ SUNUYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımını tamamladığı Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini ziyaret ederek okulun hem akademik başarılarını hem de bilimsel ve sosyal alandaki başarılarını birebir takip ediyor. Okulun tüm eksik ve ihtiyaçlarına cevap veren Başkan Tahmazoğlu, örnek belediyecilik hizmetleri ile de öğrencilere rol model oluyor. Okula verilen imkânlardan dolayı öğrenciler, veliler ve okul yöneticileri ile öğretmenler Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ediyor.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU TÜRKİYE DERECESİ BEKLİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitim öğretimde fark yaratan Adil Temmur İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinden ilçede yaptıkları birinciliğin Türkiye genelinde de önemli derecelere gelmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.