Özhaseki, Kilis Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti

Özhaseki, Kilis Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti
Özhaseki, Kilis Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Mehmet Özhaseki Kilis Belediye Başkanlığı seçimi için Kilis'e gelerek yapılan seçimin ardından Kilis Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Kilis Belediye Başkanlığına seçilen Servet Ramazan'ı tebrik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

"Değerli Başkanım, değerli Milletvekilim, değerli İl başkanlarım, değerli belediye meclis üyelerimiz hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün mecliste yaptığımız oylamanın ve alınan kararların milletimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hepimizin bildiği gibi değerli başkanımız kısa bir zaman önce Rahmeti Rahmana kavuştu. Ebediyete intikal etti. Allah rahmet eylesin. Yıllarını hizmet ile geçiren bir kardeşimizdi gecesi gündüzü Kilis idi. Düşüncesi, ufku, idealleri hep Kilis üzerine idi. Ankara'ya geldiğinde de uğrar bazı ufak defek sorunları olduğunda paylaşırdı. Daha önce Bakanlık döneminde de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştığımız bir kardeşimizdi. Cenabı Haktan kendisine rahmet diliyorum. Tabi ki Allah'ın ortaya koymuş olduğu iradeye karşı gelecek hiç bir kul yok. Bizlerde zamanımızı bekliyoruz. Önemli olan Allah'ın vermiş olduğu ömür içersinde doğup büyüdüğü şehre kalıcı eserler yapmayı nasip etsin." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.