ALTIPARMAK : AYAĞA KALKACAĞIZ!

ALTIPARMAK : AYAĞA KALKACAĞIZ!
ALTIPARMAK : AYAĞA KALKACAĞIZ!

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Denizlispor karşılaşmasını kişisel hatalarla kaybettiklerini belirterek, "Herkesten özür diliyoruz ama futbolun içinde bunlar var. Önemli olan buradan kalkmak" dedi.

Denizlispor ile oynadıkları maçı 1-0 kaybeden Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, umudunu kaybetmedi. Tecrübeli hoca, yeniden ayağa kalkacak kapasite ve güçlerinin olduğunu belirterek, "Bizim için büyük bir fırsattı ama bu fırsatı ne yazık ki değerlendiremedik. Bu anlamda çok üzgünüz hem taraftarımıza hem sevdiklerimize bir galibiyet armağan etmek istiyorduk ama ne yazık ki bunu yapamadık. Herkesten özür diliyoruz ama futbolun içinde bunlar var. Önemli olan buradan kalkmak. Bunu yapabilecek gücümüz, kalitemiz ve yeteneğimiz var" dedi.

Mehmet Altıparmak, bu tür maçlarda yapılan kişisel hataların faturasının ağır olduğunu belirterek, "Denizlispor maçında iyi oynadığımız anda kişisel hatadan dolayı gol yedik. Böyle maçlarda kişisel hatalar yapmamak gerekiyor. Yaptığımız anda bir gol yedik.Bunun telafisini yapmaya çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.