Gazişehir sahaya iniyor

Gazişehir sahaya iniyor
Gazişehir sahaya iniyor

İlk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, 2019-2020 sezonu hazırlıkları için sahaya iniyor. Sezonun ilk antrenmanını bugün yapacak olan Kırmızı-siyahlı takım 3 etaplı kamp gerçekleştirecek. Yeni hocası Sumudica yönetiminde toplanacak olan Gazişehir Gaziantep, bir süre burada çalışacak.

Sezonun ilk çalışmasını bugün yapacak olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, yaklaşık 10 gün boyunca kendi tesislerinde kondisyon ağırlıklı çalışacak. Bugün saat 19.00'da ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Kırmızı-siyahlı takım, 2019-2020 sezonunu açmış olacak.
ÜÇ ETAP KAMP YAPACAK
Tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, üç ayrı kamp gerçekleştirecek. İlk etap kamp çalışmaları kapsamında 12 Temmuz Cuma gününe kadar Gaziantep'te hazırlıklarını sürdürecek olan Gazişehir, 14 Temmuz Pazar günü ise Düzce Topuk Yaylası'nda ikinci etap kamp çalışmaları için toplanacak.
Yaklaşık 14 gün boyunca Bolu'da hazırlıklarını sürdürecek olan Gazişehir, 28 Temmuz Pazar gününe kadar hazırlıklarına bu şehirde devam edecek ve 30 Temmuz Salı günü ise 3. etap kamp çalışmaları için Afyon'da bir araya gelerek hazırlıklarına devam edecek.
Kırmızı-Siyahlı takım Afyon'daki son antrenmanını 6 Ağustos Salı günü gerçekleştirecek olup daha sonra ise Süper Lig hazırlıklarını Gaziantep'te sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.