En Sevilen Triko Modelleri

En Sevilen Triko Modelleri
En Sevilen Triko Modelleri

Triko modelleri arasında en sevilenlerden bir tanesi, elbette ki triko kazaklar ve triko hırkalar. Bu iki model hem bol oluşları hem de rahatlıklarından dolayı günümüzde çokça tercih edilmektedir.

Dilvin sitesinin en çok tercih edilen triko modelleri ise, kolsuz bisiklet yaka kazaklar, kare yaka atlet (crop top), önü ve arkası V yaka kazak ve İtalyan kol triko hırkalardır. Bunların dışında daha onlarca farklı model ve farklı renk seçeneği barındıran Dilvin online mağazası, kıyafetlerin büyülü dünyası için sizleri bekliyor.

Triko Kombin Fikirleri

Trikolar her mevsim giyilebileceği gibi, çoğunlukla soğuk aylarda tercih edilmektedir. Örneğin en çok satan ürünlerden birisi olan mint rengi kare yaka atlet, gerek yazın gerek kışın kullanılabilir. Yaz için çok şık bir yüksek bel veya etek ile kombinlenebilen bu ürün; kışın da triko bir hırka ile tamamlanabilir.

Triko hırkalar ise, salaş pantolonlarla çok şık durmaktadır. Hem üst hem alt bol kombinler, çok salaş ve şık bir izlenim vermektedir.

Triko kazaklar ve ceketler, bir kot pantolon veya kumaş pantolon ile çok rahat bir şekilde kombinlenebilir. Dilerseniz topuklu ayakkabı kullanarak şık, dilerseniz de spor ayakkabı giyerek günlük rahat spor bir kombin yaratabilirsiniz.

Dilvin sitesinde yer alan ürünlerle kendinize en yakıştırdığınız kombini kolaylıkla oluşturabilir, şıklık yarışında bir adım önde olabilirsiniz. En güzel triko modellerine https://www.dilvin.com.tr/kadin-triko-modelleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.