SUMUDİCA LİSTEYİ VERDİ!

SUMUDİCA LİSTEYİ VERDİ!
SUMUDİCA LİSTEYİ VERDİ!

OLAY ÖZEL- Yeni sezonda Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen ve iyi bir kadro oluşturmak isteyen Gazişehir Gaziantep'te teknik direktör Marius Sumudica, transfer listesini yönetime sundu. Bir çok futbolcunun yer aldığı liste üzerinde çalışmalara devam eden yönetim ise kısa sürede imzaları peş peşe attırmak istiyor.

Teknik direktör Marius Sumudica'nın raporu doğrultusunda transfer listesine yerli-yabancı birçok ismi ekleyen Gazişehir Gaziantep'te sürpriz isimler gündemde. Şu ana kadar hiçbir futbolcu ile imza atamayan Gazişehir Gaziantep'te yönetim görüşmelere devam ediyor. Transfer komitesini oluşturan Gazişehir'de Başkan Adil Konukoğlu ise transferlerle birebir ilgileniyor.

LİSTEDE KİMLER VAR?
Gazişahir Gaziantep transfer listesine Anderlecht'le sözleşmesi sona eren sol bek Ivan Obradovic ve Kayserispor'la yollarını ayıran 10 numara Tjaronn Chery'i yer alıyor.Ünlü isimlerin bulunduğu listede ayrıca Romanya'dan Denis Alibec ile Andre Morais'te yer alıyor.
Chery'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Wahda Abu Dhabi ile ön protokol imzaladığı, 25 Haziran'a kadar geçerli olan protokol kullanılmazsa Gazişehir'i tercih edeceği öğrenildi.

RUMEN HOCANIN İSTEKLERİ OLDU
"Süper Lig'de yeni bir takım oluşturmamız gerekiyor" diye açıklama yapan Teknik Direktör Marius Sumudica, yönetime listesini sundu. Bir çok futbolcunun yer aldığı bu listede hem yerli hemde yabancı oyuncular bulunuyor. Yabancıların yanı sıra yerli isimler gündeme alınırken yönetim ise transfer görüşmelerine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.