Kalıcı Makyaj ve Microblading Kaş Kontörü

Kalıcı Makyaj ve Microblading Kaş Kontörü
Kalıcı Makyaj ve Microblading Kaş Kontörü

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen resmi eğitimlere katılıp lisans almaya hak kazanan, işinde tecrübe ve uzmanlık sahibi Özge Tomar, kalıcı makyaj ve microblading kaş kontör konularında başarılı işler çıkarıyor.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları

Kalıcı makyaj uygulaması sayesinde kadınlar her sabah makyaj yapmaktan, gün içinde sık sık makyaj tazelemekten kurtuluyor. Bir kez uzman ellerle yapılan kalıcı makyajlar aylarca kullanılabiliyor.

Ozgetomar firmasında yapılan kalıcı makyaj uygulamaları şunlardır:

Microblading Kaş, Kalıcı Kaş, 3D Kıl Tekniği, Kaş Kontürü uygulamaları. Microblading uygulaması sayesinde kaşların rengine uygun renkte dövmeye benzer bir uygulama ile kaşlara dolgunluk verilir. Dövmeye benzetilse de bu uygulama dövmeden önemli farklılıklar gösterir. Dövme cildin derinliklerine nüfuz ederken microblading yüzeye yakın noktalarda kalır. Kalıcı olmakla birlikte silinmesi de oldukça kolaydır.

Dudak RenklendirmeDudak GençleştirmeDudak KontürüKalıcı EyelinerKalıcı DiplinerSaç simülasyonuİpek kirpikKaş kontürü silmeProtez tırnak

Microblading Uygulaması Nedir?

Microblading Uygulaması 3D kıl tekniği uygulaması ile yapılan bir işlemdir. Uygulayıcı kişinin uzmanlığına ve el becerisine göre çok başarılı sonuçlar ortaya kanabilir.

Kişinin doğal kaşlarından hiç ayırt edilemeyecek derecede başarılı bir uygulamadır. Kaşların renk, şekil ve kaş tüylerinin yönüne göre yapılan bu kalıcı makyaj bir yıldan fazla bir süre kullanılabilir.

Kaşların doğal pigmentlerine uygun renklerle kişinin yüzünün ve kaşlarının şekline uygun şekiller verilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.