Şehit ailesi organları bağışladı

Şehit ailesi organları bağışladı
Şehit ailesi organları bağışladı

"Suriye'de teröristlerin saldırısında ağır yaralanan ve dün gece tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde şehit olan Uzman Onbaşı Halis Sayın'ın ailesi tarafından bağışlanan organları 3 hastaya nakledilecek."

Zeytin Dalı harekât bölgesinde 31 Mart'ta teröristlerin havan saldırısı sonucu yaralanan askerimiz tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Şehidin naşı düzenlenen törenin ardından memleketi Niğde'ye gönderilirken, ailesi ilk olan bir girişime öncülük yaparak şehidin organlarını bağışladı. Şehidin iki böbreği Gaziantep Üniversitesinde, Karaciğeri ise Adana Şehir Hastanesinde organ bekleyen bir hastaya nakledilecek.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise; şehidimizin ailesinin gösterdiği duyarlılığın takdire şayan olduğunu belirirken: "Şehidimize Allah'tan Rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin ailesini bu vakurlu davranışlarından dolayı saygıyla tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.