Kana-Bıyık Gazişehir'de

Kana-Bıyık Gazişehir'de
Kana-Bıyık Gazişehir'de

Gazişehir Gaziantep, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı takım Kana-Bıyık ile sözleşme imzaladı. Kulüp ise oyuncunun transferini açıkladı. Gazişehir Gaziantep Futbol kulübünden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

"Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak ülkemizde Kayserispor forması giyen başarılı defans oyuncusu Kana-Biyik ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Yeni transferimiz Kana-Bıyık'a kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar dileriz. Kamerunlu futbolcu 23 Temmuz Salı günü takımımızın kampına katılacaktır.

Kana-Bıyık kimdir?

3 Temmuz 1989 yılında Fransa'nın Metz şehrinde dünyaya gelen Kana-Biyik, futbola Fransa Ligi takımlarından Le Havre'nin alt yapısında başladı. Burada gösterdiği performansla ön plana çıkan yıldız futbolcu, 2010 yılında ilk olarak Rennes'e, 2015 yılında ise Toulouse'ye transfer oldu.

2016-2017 sezonu başında Kayserispor'a transfer olan Kana-Biyik, güçlü fiziği, çabukluğu ve hava toplarındaki hakimiyetiyle futbol severleri etkilemeyi başardı. Kana-Biyik ülkemizde 85 resmi lig karşılaşmasına çıkarak, büyük bir istikrar sergiledi. Kariyerinde ise 305 karşılaşmada forma giyen Kamerun uyruklu Fransız futbolcu, 7 gol atarken 3 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Yeni transferimiz 2019-2020 sezonundan itibaren üç yıl boyunca kulübümüzün formasını giyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.