Her zaman bayram olmaz, Şekerci kapıya gelmez!

Her zaman bayram olmaz, Şekerci kapıya gelmez!
Her zaman bayram olmaz, Şekerci kapıya gelmez!

İlk hafta Fenerbahçe deplasmanından farklı mağlubiyetle dönen ve taraftarını karamsarlığa iten Gazişehir, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Fenerbahçe karşısına 10 yabancı ile çıkan Sumudica bu kez sütten ağzı yanmış olacak ki, 8'e düşürmüş yabancı sayısını. Ama, Gazişehir takımı Sumudica ile ligde ne yapar bilmiyorum ama, şans yanında olacak bu oyunda.
Tabi kötü oynarken kazanmak önemli. Futbolun güzelliği burada aslında. Atilla Karaoğlan bir penaltı iki kırmızı kart ile maçın ilk yarım saatini tek kale oynayan Gençlerbirliği'nin gardını düşürünce önceki pozisyonda boş kaleye gol atamayan Kayode skoru biranda 2-0'a getirdi. Bu dakikaya kadar rakip kaleye gidemeyen ev sahibi skor üstünlüğünü eline geçirince rahat girdi devreye.
9 kişi kalan Gençlerbirliği, ikinci yarıya fazla gol yememe düşüncesi ile çıktı. Kaplan hoca savunmayı güçlendirirken Güray Vural'ı şık golü farkı üçe çıkardı. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Gençlerbirliği her şeye rağmen mücadeleyi bırakmayıp golüde bulunca tribünler dahi alkışladı konuk takımı. Bu takım 8 kişi kalan bir takım karşısında gol yiyorsa oturup iyi düşünmek gerekiyor. Tabi bu takımın zamana ihtiyacı var ama, işimizin de zor olduğunu söylemek isterim.
Tabi Oğuz Ceylan'ın golü trübünlere ve takıma rahat bir nefes aldırınca Gençlerbirliği ise son düdüğü beklemeye başladı.
Ancak bu skor kimseyi aldatmasın, çünkü bu oyunla, böyle bir taktikle maç kazanmak biraz zor gözüküyor. Çünkü her zaman bayram olmaz şekerci kapıya gelmez. Her zaman böyle bir hakem olmaz veya rakip 9 kişi kalmaz.. O nedenle nasıl kazandığımızı iyi analiz edeli. Her şeye rağmen galibiyet güzel ve kar gibi.. Bunun tadını çıkaralım...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.