Uzer'den 23 Nisan mesajı

Uzer'den 23 Nisan mesajı
Uzer'den 23 Nisan mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Türk milleti olarak, cumhuriyetimiz ve demokrasimizin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 99. yılına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi, Türk milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Aziz milletimizin vatan ve bayrak mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, yalnızca bulunduğumuz coğrafyada değil, dünya uluslarına örnek olmuştur. Bu onur ve gururla, bayrağımızın dalgalandığı her yerde birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek ve 23 Nisan 1920 ruhunu dipdiri ayakta tutmak hepimizin asli görevidir" dedi.

23 Nisan'ın dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olduğunu hatırlatan Milletvekili Uzer, " Milli iradenin ve millet egemenliğinin en bariz göstergesi olan bugünü bayram olarak kutlayan çocuklarımız büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında yer alacaklardır. Bu bayramı onlara armağan eden atalarımızın izinden giderek; ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Kalplerindeki masumiyet ve gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.