Bakan Gül ve Kasapoğlu rüzgarı

Bakan Gül ve Kasapoğlu rüzgarı
Bakan Gül ve Kasapoğlu rüzgarı

Son günlerde Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Gaziantepli Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Birlik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile birlikte Gaziantep'e geldiler. Ve Gaziantep'te başta Abdülhamit Gül büyük sevgi gösterisiyle karşılaşırken, Gaziantep'e hizmet yolunda emin adımlarla yürüyüceklerini açıkladı.
SPOR KENTİ GAZİANTEP
Gaziantepli Adalet Bakanı Gül ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, bir çok spor tesisi açılışına katıldılar. Bakan Gül ile Kasapoğlu, Gaziantep'in her geçen gün spor kenti olma yolunda olduğunu ve bir çok yeni hizmetleri açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladılar.
GAZİANTEP'TE NE YAPTILAR
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ankara uçağıyla saat 13.30'da Gaziantep'e geldiler. Havalimanında karşılandıktan sonra sırasıyla Şehitkamil Belediyesi'nin Beykent'te yapmış olduğu stadyumu, Şahinbey belediyesinin Bisiklet dağıtım töreni ve yapımı Metro marketin yanında devam eden Büyük Spor Kompleksini incelemelerde bulundular. Her iki bakanda Gaziantep'e hizmetin en iyi şekilde yapılacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.