GAZİANTEP FK TAD VERMEDİ

GAZİANTEP FK TAD VERMEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor ile oynadığı hazırlık maçından 0-0 beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-Siyahlı takım rakibiyle 0-0 berabere kalırken oynanan futbol ise kimseyi mutlu etmedi. Antalyaspor maçı öncesinde Adana Demirspor ile karşılaşan Gaziantep ekibinin ortaya koyduğu performans tad vermedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, milli maç için verilen arada TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ile kendi tesislerinde karşılaştı. Her iki takım çok sayıda oyuncusuna şans verirken karşılaşma isr 0-0 berabere bitti.
Teknik Direktör Marius Sumudica tüm futbolculara forma şansı verirken yenilerin ise henüz hazır olmadıkları görüldü. Milli Takımlarda bulunan Maxim, Tosca ve Vetrih forma giymezken,Kana Bıyık, Muhammet Demir ve Andrekendileri için hazırlanan özel program dâhilinde takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı.
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Çağlar (Mustafa) - Pawel - Ulaş - Papy (Jefferson) - Kubilay - M.Erdem (Morais) - Zvonimir (Sousa) - Tetteh (Mirza) - Cenk(Mirallas) - Dicko (Kenan) ve Furkan (Güray)görev aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.