SUMUDİCA DALGA MI GEÇİYOR?

SUMUDİCA DALGA MI GEÇİYOR?
Koronavirüs salgını sonrasında kimseye haber vermeden özel jet kiralayıp ülkesine giden Teknik Direktör Marius Sumudica, yönetimin çağrısına yine uymadı. 1 Mayıs’ta gelecek denilen Rumen teknik adam, 2 Mayıs’ta ve 3 Mayıs’ta askeri izin alamadığı için gelemediğini iletirken bu teknik adamın çağrılara uymaması kafaları karıştırdı.

Yaklaşık 45 gün önce özel jet kiralayarak ülkesi Romanya’ya giden Teknik Direktör Marius Sumudica ve yardımcılarının gelişi adeta bir yılan hikayesine döndü. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin defalarca “GELİN” demelerine rağmen Rumen teknik adam bir türlü gelemedi.

FUTBOLCULAR GELDİ, KENDİ GELMEDİ
Yurt dışında olan Günay Güvenç, Kana Bıyık ve Diarra, Almanya’da buluşarak özel bir uçakla Gaziantep’e gelirken Teknik Direktör Sumudica ile yardımcılarının neden gelemediği merak konusu oldu. Futbolcuların uçuşuna izin verilirken Sumudica’ya neden izin verilmediği kafaları karıştırdı.

NE ZAMAN GELECEK?
11 Mayıs’ta sahaya inecek olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Sumudica sorunu çığ gibi büyüyor. Bir türlü gel çağrılarına uymayan Rumen teknik adam ve yardımcılarının süreyi uzatması kafaları karıştırdı. Gaziantep Futbol Kulübü’nde Rumen teknik adamın şimdide 4 Mayıs’ta (bugün) geleceği iddia ediliyor.

YÖNETİM ŞAŞIRTIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde bu sezon yaptığı hareketlerle herkesin dikkatini çeken ve son olarak kimseye haber vermeden ülkesi Romanya’ya giden Marius Sumudica’nın dönmemesi yönetime olan bakış açısını değiştirdi. Yönetimin Sumudica konusunda yaptığı açıklamalar ve verdiği tarihler herkesi şaşırttı. Ama buna rağmen Rumen teknik adam gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.