Gaziantep FK, Denizli'de kazandı 0-1

Gaziantep FK, Denizli'de kazandı 0-1
Gaziantep Futbol Kulübü, Denizlispor deplasmanında üç puanı alantaraf oldu. Galibiyete getiren gole 24. dakikada Güray Vural imza attı.

Gaziantep Futbol Kulübü haftalar sonra Denizlispor deplasmanında kazanmayı bildi. Tam 7 haftadır kazanamayan Kırmızı-siyahıl takım Güray Vural’ın 24. dakikada attığı şık golle takımının kazanmasını sağladı. Bu üç puanla birlikte alt sıralardan arayı açan Kırmızı-Siyahlı takım puanını 38’e çıkardı. Haftalar sonra gelen üç puanla camiaya moral veren Gaziantep FK, önemli bir galibiyet elde etti.
Süper Lig’in 30. haftasında Denizlispor’a konuk olan Gaziantep Futbol Kulübü, haftalar sonra kazanmayı bildi. Denizlispor deplasmanında 24. dakikada Güray Vural’ın attığı golle üç puanın sahibi olan Gaziantep ekibi, tam 7 maç sonra kazanmayı bildi. Ligde puanını 38’e çıkaran Gaziantep Futbol Kulübü, alt sıralardan uzaklaşan takım oldu. Denizlispor ise iç sahada kaybederek önemli bir yara aldı. Alt sıralardan uzaklaşan Gaziantep Futbol Kulübü, Güray Vural’ın şık golüyle üç puana ulaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.