Gazişehir'de Büyükekşi tamam, şartlar nedir?

Gazişehir'de Büyükekşi tamam, şartlar nedir?
Gazişehir'de Büyükekşi tamam, şartlar nedir?

Gazişehir Gaziantep futbol kulübünde Başkanlık koltuğuna gelecek isim netlik kazandı. Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına geçecek olan Adil Konukoğlu'nun yerine TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi gelecek.

1 YILLIĞINA BAŞKAN OLACAK

Gazişehir Gaziantep futbol takımının Sivasspor ile oynadığı maçı Adil Konukoğlu ile birlikte izleyen Mehmet Büyükekşi, başkanlık konusunda anlaşma sağlandı. Büyükekşi'nin bir yıllığına Gazişehir Gaziantep A. Ş.'nin başına geçeceği ve sezon sonunda yeniden bir değerlendirme yapacağı ve kararını vereceği öğrenildi.

YÖNETİMDE DEĞİŞİM OLACAK

Gazişehir Gaziantep futbol kulübü başkanlığına hazırlanan Mehmet Büyükekşi kongreye giderek yeni yönetimini belirleyecek. Adil Konukoğlu'ndan bayrağı teslim alacak olan Büyükekşi, kendi yönetimini belirleyecek. Şirketin yönetim kurulu başkanı olacak olan Büyükekşi, bir yıl sonra devam edip etmeyeceğine karar verecek.

DEĞİŞİM ÇOK YAKINDA

TİM eski başkanı ve aslen Gaziantepli olan Mehmet Büyükekşi'nin Gazişehir Gaziantep futbol kulübü A. Ş.'NİN başına geçmeye hazırlanırken çok kısa sürede kongre yaparak görevi devralacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.