Gaziantep FK maçlarında Rakipler 'kızardı'

Gaziantep FK maçlarında Rakipler 'kızardı'
Gaziantep FK maçlarında Rakipler 'kızardı'

Süper Lig'in ilk 7 haftasında 5 maç üst üstü yenilmeyen Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon evinde oynadığı 3 maçta da rakipler mücadeleyi 11 kişi tamamlayamadı. Son Başakşehir maçını ise ev sahibi Gaziantep Futbol Kulübü 10 kişi tamamladı. Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçlarda Gaziantep ekibinin maçları renkli geçmeye başladı.

Bu sezon Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk olan 3 ekipte de futbolcular kırmızı kart cezası aldı. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda bu sezon oynanan ilk maçta Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ile Polomat kırmızı kart gördü.
Daha sonra Beşiktaş'ın konuk olduğu Gaziantep'te Vida ve Elneny'nin yanı sıra ev sahibi ekipten de Kayode "kızardı". 6. haftada Göztepe'nin konuk olduğu Gaziantep deplasmanında rakip takımdan Beto kırmızı kart gören oyuncular arasında yer aldı. Son oynanan Başakşehir maçında ise ev sahibi Gaziantep'ten Güray Vural kırmızı kart gördü.
Rakiplerin 4 kırmızı, ev sahibi ekibin de 2 kez kırmızı kartla cezalandırıldığı Gaziantep'teki müsabakalarda, rakip takımlar 15 kez de sarı kart gördü. Bu maçlarda Gaziantepli oyuncuların sarı kartı ise 8 oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.