Şehitkamil meclisi İlk kez toplandı

Şehitkamil meclisi İlk kez toplandı
Şehitkamil meclisi İlk kez toplandı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevine başlayan Şehitkamil Belediye Meclisi üyeleri, ilk toplantısını Başkan Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında gerçekleştirdi. 18 maddenin görüşüldüğü ilk toplantıda gündem maddeleri oy birliği ile ilgili komisyonlara sevk edildi.

KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI

31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından yeni seçilen meclis üyeleri, koltuklarındaki yerlerini alarak yeni görevlerine başladı. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından ilk olarak toplanan mecliste başkanvekilleri, divan katipleri ve komisyon üye seçimi yapıldı. Meclis Başkan Vekilliği'ne Murat Özgüler ve Hayri Özkeçeci, Divan Katipliği'ne Mesut Bozatlı ve Zeki Yardımcı, Encümen üyeliğine Mehmet Ali Korkmaz, Ayşe Teymur ve Mesut Bozatlı seçildi. İmar Komisyonu üyeliğine Murat Özgüler, Fatih Yıldız, Ahmet Batmaz, Ömer Dağlıoğlu, Hasan Nesanır, Bütçe Komisyonu üyeliği için Hayri Özkeçeci, Eyüp Üstünbostancı, Ayşegül Oku, İdris Yaşar, Ersin Atar, Tarife Komisyonu üyeliğine Hayri Özkeçeci, Mehmet Okyay, Özgür Özdağlı, Murat Soytürk, Remzi Büyüknacar seçildi.

FADILOĞLU: "İLÇEMİZİN MENFAATİNE UYGUN KARARLARI HEP BİRLİKTE ALACAĞIZ"

2019-2024 dönemi içerisinde Şehitkamil'e hizmet edecek olan Şehitkamil Belediye Meclisi üyelerini selamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şehrimizde huzur içerinde yapılan bir seçim neticesinde sonuçları aldık. Mazbatalarımız takdim edildi. İnşallah bundan sonraki süreçte bize düşen şey şehrimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Memleketimize hizmet edebilmek adına burada ilçemizin menfaatine uygun kararları hep birlikte alacağız. Ben siyasi partilerin tüm seçilmiş üyelerine hayırlı olsun diyorum. Herhangi bir siyasi partiden seçilerek geldik ama şimdiden sonra nasıl belediye başkanın rozeti yoksa meclis üyesi kardeşlerimin de bu memlekete hizmet etme adına elinden gelen gayreti göstereceğine inancım tamam. İnşallah hep birlikte güzel işlere imza atarız" dedi.

BELEDİYE BAŞKAN

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Başkan Fadıloğlu yeni dönemde Murat Özgüler, Mehmet Hayri Özkeçeci ve Mehmet Ali Korkmaz'ın belediye başkan yardımcısı olarak görev yapacaklarını söyledi.

SUCU: "KENTİN YARARINA OLAN OLUMLU MADDEDE YANINDA OLACAĞIZ"

CHP adına söz alan grup sözcüsü Mehmet Sucu, "Yeni bir döneme başlıyoruz.

CHP grubu olarak biz Şehitkamil'in, kentin yararına olan her türlü olumlu maddede yanında olacağını bildirir ama eksiklikleri gördüğümüzde de her zaman olduğu gibi karşınızda olacağınızı buradan tekrarlamak istiyorum. Yeni seçilen bütün arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.