TÜRK FUTBOLUNA MAHMOOD DESTEĞİ

TÜRK FUTBOLUNA MAHMOOD DESTEĞİ
Türkiye’nin önde gelen kahve markalarından olan Mahmood Coffee, 2020-2021 sezonunda bir çok takımın forma sponsoru oldu. Mahmood Coffee, Süper Lig’den Gaziantep FK, Kayserispor, Konyaspor ve Ankaragücü ile TFF 1. Lig’den Erzurumspor’un forma sponsoru oldu.

Yıllardır Türk futboluna ve spora verdiği destekle dikkatleri üzerine çeken Altunkaya Şirketler Grubu’nun markalarından biri olan Mahmood Coffee, 2020-2021 futbol sezonunda Gaziantep FK, Hes Kablo Kayserispor, İH Konyaspor ve Ankaragücü takımlarına forma sırt sponsoru oldu. Mahmood Coffee TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’a da sponsor oldu.

SÜPER LİG’İN SÜPER SPONSORU
Türkiye’nin önde gelen kahve markası Mahmood Coffee, Süper Lig’de 4 takıma forma sponsoru olurken hem birinci ligde hemde diğer liglerde bir çok takımın sponsoru oldu. Türk futboluna önemli katkı sağlayan Mahmood Coffee, futbolumuzun dar boğazdan geçtiği şu günlerde en büyük desteği vererek alkışı hak etti.

ALTUNKAYA : DESTEK DEVAM EDECEK
Sponsorluk hakkında açıklamalarda bulunan Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, "Markamızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora destek vermeye devam edeceğiz. Altunkaya Şirketler Grubu olarak sporun birleştirici ve tamamlayıcı gücüne inancımız her zaman tamdır. En büyük temennimiz; takımlarımızın verimli bir sezon geçirmesidir. Sponsorluk anlaşmalarımızın, hem markamız hem de tüm takımlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Gücümüzün yettiği son noktaya kadar sporun ve sporcuların arkasındayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.