KOCTAS.COM.TR'DE GAZİANTEPLİLERE ÖZEL %10 İNDİRİM

KOCTAS.COM.TR'DE GAZİANTEPLİLERE ÖZEL %10 İNDİRİM
KOCTAS.COM.TR'DE GAZİANTEPLİLERE ÖZEL %10 İNDİRİM

Yaşam alanları için ilham veren çözümleri uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, web sitesinden alışveriş yapan Gaziantepli müşterilerine özel %10 indirim kampanyası başlattı. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasından yararlanarak, yaşam alanlarına yenilik katmak isteyen Koçtaş Kart sahibi Gaziantepliler koctas.com.tr'yi ziyaret edebilir.

Türkiye genelinde toplam 59 mağazası ile binlerce ürün ve güzel fikirleri müşterileriyle buluşturan Koçtaş, mağazası bulunmayan illere ise www.koctas.com.tr ile ulaşarak Türkiye'nin dört bir yanına ulaşıyor. Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, 31 Aralık tarihine kadar web sitesinden alışveriş yapan Gaziantepli müşterilerine özel, sepette %10 indirim kampanyası sunuyor.

Koçtaş'ın, dijital platformlarını en aktif kullanan illerden biri olan Gaziantep için hayata geçirdiği kampanyadan yararlanmak isteyen Koçtaş Kart sahibi Gaziantepliler, koctas.com.tr'yi ziyaret ederek, aydınlatmadan dekorasyona, zemin ve duvar malzemelerinden aksesuara kadar yaşam alanları için gerekli her şeye sadece bir tık ile ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.