TICMET'19 AR-GE ÖZEL OTURUMU 11 EKİM'DE

TICMET'19 AR-GE ÖZEL OTURUMU 11 EKİM'DE
TICMET'19 AR-GE ÖZEL OTURUMU 11 EKİM'DE

Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında 6. sırada olan, zengin bir kültürel mirasa sahip olan ve gastronomi alanında UNESCO tarafından yaratıcı şehirler ağına dâhil edilen Gaziantep, Uluslararası bir konferansa ev sahipliği yapacak. Bilimsel alandaki bilgilere önemli katkı sunması planlanan Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı (TICMET'19), Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve beraberinde birçok üniversite ve kurum işbirliği ile gerçekleştirilecek.

DÖNÜŞÜM ÇAĞINDA AR-GE MERKEZLERİ

Uluslararası bir öneme sahip olan, Bilgisayar Bilimleri, Elektrik Elektronik, Enerji Teknolojileri, Malzeme Bilimleri, Üretim Teknolojileri, Mekatronik ve Biyomedikal Teknolojiler ile ilgili en son araştırma ve sonuçları sunmak amacıyla gerçekleştirilecek TICMET'19, farklı alanların temsilcilerine yüz yüze yeni fikirler ve uygulama deneyimleri alışverişinde bulunma, iş veya araştırma ilişkileri kurma ve gelecekteki işbirliği için küresel ortaklar bulma fırsatları sunacak.

Katılımın yoğun olması beklenen ve birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacak olan Ar-Ge Özel Oturumunda; "ARGE ve ARGE Merkezi yönetimi nasıl olmalı, ARGE bu dönüşümün neresinde, ARGE'de firmalara ve üniversiteler düşen görev nedir, Yurt dışı bağlantılar ile ARGE yapma imkanları nelerdir, Patent satın almak işletmeye hız kazandırır mı yoksa patent sahibi olmak için uğraşmak mı gerekir?" gibi konu başlıkları yer alacak.

Tarih: 11 Ekim 2019

Saat: 10.30

Yer: GAÜN Mavera Gösteri ve Sanat Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.