GAZİANTEP FK GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE

GAZİANTEP FK GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’de çıktığı son 13 maçta 9 kez beraberliğe uzandı, tek mağlubiyeti engelleyemediği maç ise sezon başındaki Galatasaray mücadelesi oldu.Kırmızı-Siyahlı takım bugün oynayacağı Konyaspor maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Bu sezon ligde ikinci yılını geçiren Gaziantep FK, lig geçmişindekiberaberlik oranlarıyla dikkati çekiyor. Geçen sezonu 46 puanla 8. sıradatamamlayan kırmızı-siyahlılar, lig maçlarının 13’ünde berabere kalarak, geçensezonun en çok eşitliği bozamayan ekibi oldu. Bu sezona Galatasaray mağlubiyetiyle başlayan Gaziantep ekibi dahasonra ise adeta beraberliğe abone oldu. Gaziantep ekibi son 4 maçta da beraberlikelde etti.Ligdeki son 13 maçında ise 9 kez berabere kalan Gaziantep temsilcisi,3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.
Gaziantep Futbol Kulübü bugün saat 16.00’da sahasında konukedeceği İttifak Holding Konyaspor’u yenerek, bu sezonun ilk galibiyetini almakistiyor.

Bu sezon uzatmalar gollü
Gaziantep ekibinde bu sezon alınan 4 beraberliğin 3’ünde uzatmadakikaları gollü geçti.Ligin ikinci haftasında Fatih Karagümrük maçında 90 5. dakikadarakibine engel olamayan Gaziantep FK, galibiyeti elinden kaçırdı.Daha sonra 3. haftada Göztepe deplasmanındaki maçın uzatmalarında golübularak maça ortak olan kırmızı-siyahlılar, 4. hafta ise sahasında Trabzonsporile oynadığı maçın 93. dakikasında golü bularak hanesine 1 puanı yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.