Beyler Sağduyu. ...!

Beyler Sağduyu. ...!
Beyler Sağduyu. ...!

Son beş maçta 13 puan alan bir takım.
Son Altay deplasmanında daha dört gün önce Denizlispor takımını oynadığı futbol ve attığı gollerle şansız bir şekilde 3 - 1 önde olmasına rağmen 3-3 berabere kalan takımı olağanüstü saha ve doğa şartlarına rağmen bana göre son zamanların en iyi futbolunu oynadık. Özellikle ikinci yarı tek kale rakibi abondone ettik. Ama olmadı inanılmaz goller kaçırdık, ceza sahası içinde, altı pastan, çizgi üzerinden olmayınca olmuyor.
Rakibinde aslında playoff için son şansı idi. Böyle bir ortamda Paiko 'nun inanılmaz plasesine mani olamadık. Sorun şu şu anda Altay'daki Paiko yani 23 gol atan bu adam bizde olsa yarısını atsa biz nerede olurduk. Bizim tüm santrfor ve orta saha ofansif adamlardan tek başına daha fazla gol atan bir adam.
Onun için lütfen herkes aklını başına toplasın ve sağ duyulu olsun. Eskişehirspor beraberliği sonrası tesis basanlar daha sonra dört galibiyet sonrası tesislere bu kez çiçeklerle ve şampiyon diye gittiler.
Bir Altay beraberliği sonrası teknik adamları ve bazı futbolcuları yerin dibine sokup, oynamayanları kahraman etmeyelim.
Forma kimsenin tapulu malı değildir?
Hak eden ve antrenman da , maçlarda savaşanlar gider ismi okunmadan kendisi alır. Igor'un , Kerim'in yada oynayanların soyadı Altıparmak değil.
Ama sırf ismi Sow ve geçmişinden dolayı sahada yürüyorsa yada antrenman saatinde benim çocuğumun doğum günü kutlaması var diye takımı bırakıp giden Del Walle bırak 11, 18'i tesise dahi giremez. Çünkü o zaman bir kişiyi kazanayım derken tüm takımı kaybedersiniz.
Lütfen bu takımın teknik ekibi, futbolcusu, başkanı, yöneticisi çalışanı ile yanında olalım playoffu hemen hemen garantilediğimiz bu ortamda ilk 2 olmadı playoff savaşında yanlarında olalım.
Hırsımız ve öfkemiz aklımızın önüne geçmesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.