Tuzağa düşen Mustafa başkan!

Tuzağa düşen Mustafa başkan!
Tuzağa düşen Mustafa başkan!

Namoğlu cevap vermedi tabii.
Oysa ayni hafta 90A'da da, bu konuyu gündeme getirmiş, (Kemal, Güven ve Serkan Müdürüm hatırlar) "Bir gün bir hakem, bu kuralı uygulayacak ve kıyamet kopacak" demiştim..
Aynen o oldu, işte..
Yıllarca bu rezilliğe seyirci kalan, tek satır yazmayan ve tek laf etmeyen spor medyası şimdi "Kuralı uygulayan" hakeme kıyamet koparıyor.
Yazıklar olsun!.
Antep, Galatasaray'ı kurtardı!..

Gaziantepspor'un 3-1'den geri dönüşü, aslında Galatasaray'ı kurtardı..
Şaka, ironi falan değil, sözlük anlamıyla söylüyorum..
Kur- tar- dı!.
Sevgili Belhanda'sı, evlad-ı manevisinin, sözleşmesini hazretin bir de istediği zamlı tarife ile beş yıl daha uzatma kararında olan Fatih Terim, Antep maçını bu düşünce üzerine kurmuştu. Nasılsa kaybedeceği bir şey yoktu. Oyunu Belhanda ve Feghouli üzerine planlar, zaten sahanın her yerinde birbirini arayan bu ikiliyi sağda yan yana oynatırsa ve bu ikili düşündüğünü gerçekleştirirse, en başta Hıncal'a, yani bana ve dünyaya ilan ederdi ki..
"İşte Belhanda-Feghouli budur. Gördünüz mü, fesatlar?. Siz bu fitnelere sakın kanmayın. Bakın maçı nasıl Belhanda ve Fedghouli aldı.." Dediği de oluyordu az daha..
Galatasaray 3-1 öne geçti. Gollerin ikisini Feghouli ve Belhanda attılar..
Hiç koşmayan, sadece kendisi için oynayan, Galatasaray'ın yediği ilk iki gole de her zamanki laubalilik, gevşekliği ile sebep olan Belhanda..
(Birinde kaptırdığı topun peşinden koşma zahmetine girmedi. Golü güçlükle kornerle önlediler. Kornerde Antepli 3 numara, antrenmanda olmayacak bir rahatlıkla gol olan kafa şutunu atarken, onu marke eden, güya Belhanda'ydı. Kılını bile kıpırdatmayan Belhanda..) Gene laubalilik yüzünden geripas diye Gaziantep santrforuna yaptığı asistle Ahmet Çalık'ın kırmızı kart görüp takımın 10 kişi kalmasına sebep olan, bilmem kaçıncı defa durduk yerde kaşınıp sarı kart gören, ikinci sarıdan hakem hoşgörüsüyle kurtulan Belhanda..
Maç 3-1, ya da 3-2 bitseydi, Terim tarafından "Yılın Kahramanı" ilan edilecekti.
Fenerli medya, Galatasaray'ın gelecek sene de bu "Ruhsuz Yabancılar Lejyonu" ile oynamasını, transferde Belhanda'yı değil, Ömer Bayram'ı satmasını istediği için manşetler atacaktı.
Nitekim yukarda anlattığım rezil oynayan Belhanda'yı, maç boyu koşmayıp gücünü muhafaza ettiği, yani sadece kendine çalıştığı için attığı gol yüzünden sahanın yıldızı ilan ettiler.
Ama yukarda "İlahi Adalet", aşağıda "Gördüğünü çalan yürekli bir hakem" vardı..
Bir de ayni Belhanda rahatlığı ve gevşekliği içinde Falcao çıktıktan sonra tam 4 dakika yerine adam sokamayan ve takımı 9 kişi oynatıp, ikinci gole kapı açan Fatih Terim'in kendisi vardı. Ömer Bayram gibi sezonun en iyi ve en hırslı Galatasaraylısı, hem de kulübeye çağrılıp, üzerindeki yeşil yeleği çıkarmış oyuna girme işareti beklerken oyuna sokmayan ve takımı inatla, ya da gafletle 9 kişi oynatan Terim..
Galatasaray'ı yönetenlere (Var mı acaba?. Orada da neler oluyor, doğru dürüst bilen yazan yok.. ) bir "Uyanın ve gelecek sezonu kurtarın hiç değilse" tokadı attı, Gaziantep..
Allah bir an önce sağlığına kavuştursun, Antepli Mustafa Cengiz'e hemşeri uyarısı bundan güzel yapılmazdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.