Modern Teknolojiye Sahip Kiralık Epilasyon Cihazları

Modern Teknolojiye Sahip Kiralık Epilasyon Cihazları
Modern Teknolojiye Sahip Kiralık Epilasyon Cihazları

Lazer tekniklerinin gelişmesi ve ilerleyen teknolojiyle birlikte epilasyonda farklılıklar yaşanmış, bilhassa daha iyi sonuç verdiğinden dolayı buz lazer yöntemi dikkatleri üzerine çekmiştir. Tabii ki buz lazer ile hastalar hem çok daha kısa sürede epilasyondan yararlanmakta hem de istedikleri etkiyi vakit kaybetmeden görmektedirler. Dolayısıyla poliklinikler ve hastaneler de bu işlemi yapabilecekleri cihazları kiralama yoluna gitmişlerdir. Kiralık epilasyon cihazları alarak işe koyulan sağlık kuruluşları hem müşteri sayısını arttırmakta hem de memnuniyet seviyelerini üst noktaya taşımaktadırlar.

STS Lazer Ltd. şirketi, bakanlık onaylı poliklinik, tıp merkezleri, özel muayenehaneler ve hastanelere epilasyon cihazı kiralamaktadır. Böylelikle uygun fiyatlarla Soprano ICE ve Soprano PLATINUM cihazlarını kiralamak da mümkün hale gelmektedir.

Epilasyon Cihazları Ne Kadar Süreyle Kiralanır

Cihazlar talep eden poliklinik, tıp merkezleri ve hastanelere en az 12 ay (1 sene) boyunca kiralanmaktadır. Ancak kiralar aylık olarak ödenebilmektedir. Yani 12 ayın altında kiralama formülü mevcut değildir. Kiralık epilasyon cihazları almak isteyen kuruluşlar talep etmeleri halinde bu süreyi uzatabilmekte ve aynı fiyattan kiralamaya devam edebilmektedirler.

Kiralama süresi boyunca cihazın her türlü kullanımıyla alakalı detaylar kiralayan şirketlere aktarılmaktadır. Dolayısıyla bir problem ya da sorun da ortaya çıkmamaktadır. Bir yıl dolduktan hemen sonra güncel fiyatlardan yeniden kiralama yapmak ve akabinde hizmet vermeye devam etmek mümkündür. Son dönemlerin dikkat çeken buz lazer makineleri ile tıp merkezlerinin müşteri memnuniyetini yükselteceklerini söylemek isabetli olacaktır.

Epilasyon Cihazlarının Kiralama Haricinde Maliyeti Mevcut mu?

Öncelikle kiralanacak epilasyon cihazlarının sayısı sınırlıdır. Dolayısıyla bir tıp merkezinin belirtilen sayının üzerinde cihaz kiralaması mümkün değildir. Bununla birlikte cihazlar ifade edildiği gibi en az 1 yıllığına kiralanmaktadır. Kiralama işleminin hemen ardından herhangi bir ek maliyetle karşılaşmak mümkün değildir. Kiralık epilasyon cihazları sipariş edildikten sonra anında gelmekte, tüm bakımları yapılarak sağlık kuruluşlarına teslim edilmektedir.

Bu cihazlarda oluşabilecek her türlü problem ya da sorun yetkili ekipler tarafından çözülmektedir. Böylelikle cihazın elektrik maliyeti dışında ek bir maliyet oluşturmayacağını ifade etmek mümkündür. Tabii ki kullanım ile alakalı her türlü bilgi de kiralayan şirkete aktarılacak ve problemsiz kullanımın gerçekleşmesi hedeflenecektir. Sonuç olarak kiralama bedeli haricinde başka bir ücret ödenmeyeceğini tekrarlayabiliriz.

Epilasyon Cihazlarının Kullanımı Nasıl Öğrenilir

Soprano ICE ya da Soprano PLATINUM gibi cihazları kiralamak isteyen tıp merkezleri, poliklinik ve diğer sağlık kuruluşları, bu cihazlar hakkında yetkililerden bilgi alabilmektedirler. Yani kiralama şirketi tarafından cihaza dair her türlü bilgi aktarılacak, kafalarda bir soru işaretinin oluşmasının önüne geçilecektir. Tabii ki talep edilmesi durumunda kiralama firmamız gerekli eğitimleri sertifikalı olarak vereceklerdir.

Buz lazer gibi son dönemde dikkat çeken başarılı epilasyon yöntemini sağlık kuruluşuna getirmek ve müşterilere hizmet vermek isteyen yerler için kiralama yapan ekibimiz, kullanım noktasında da yardımcı olmaktadır. Dolayısıyla problem ya da sorun yaşamadan uzman kişilerin cihazları hastalara doğru tatbik edebilmeleri mümkündür. Bu konuya dair her türlü ayrıntı ve detay da https://www.stslazer.com adresinde bulunmaktadır. Dilerseniz birçok hususta bilgi sahibi olmak adına siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Epilasyon Cihazı Kiralamanın Avantajları Nelerdir

Son dönemlerde hem erkekler hem de kadınlar geleneksel ağda yöntemlerinin başarısız olduğuna kanaat getirmiş ve gelişen epilasyon tekniklerinden yararlanmayı önemsemişlerdir. Tabii ki kiralık epilasyon cihazları hem de kısa sürede gelir getirmesi hem de müşteri memnuniyetini arttırması noktasında son derece önemlidir. Yani buz lazer ile beklenilen etki alınmakta, böylelikle müşteriler başvurdukları kuruluşları daha sık ziyaret etmeye başlamaktadırlar.

Özellikle Soprano ICE ve Soprano Platinum gibi cihazları satın almak pek kolay değildir. Sonuç olarak bu cihazlar oldukça pahalı ve masraflıdır. Dolayısıyla her yıl kiralamak, sağlık kuruluşu sahipleri için çok daha avantajlıdır. Böylelikle işlerin iyi gitmemesi durumunda kiralamayı sonlandırmak da opsiyon haline gelebilmektedir. Tabii ki kiralama metodu ile hem maliyetler azalacak hem de hastalara hizmet verilebilecektir. Bu bağlamda epilasyon cihazı kiralamanın avantajlarını ifade etmek mümkündür.

Siz de tıp merkezi, poliklinik ve diğer sağlık kuruluşlarına cihaz kiralamak için irtibat kurabilirsiniz. Fiyatlar ve her türlü teknik detay kiralama ekibi tarafından yanıtlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.