İŞ KAZASI '¦

İŞ KAZASI '¦
İŞ KAZASI '¦

Haftalardır kazanan Gazişehir, sahasında Balıkesir ile karşılaştı. Aslında tüm gelişmeler takımın lehine gibi gözüksede hesapta olmayan şeyler yaşanabiliyor, tıpkı dün yaşananlar gibi. Denizlispor ve Gençlerbirliği'nin puan kaybettiği haftada Gazişehir FK Balıkesir'i yense 2. sıraya yükselecek, puan farkı da azalacak. Ama hiç ummadık taş baş uyardı kendi saha ve seyircimiz önünde 2-0 yenilgi ile tanıştık.

Gazişehir bu maçın önemini biliyordu. Gökhan ve Yalçın'ın olmayışı takım düzeninde etkiledi.Saha şartları ağır, şu bir gerçek ki Gazişehir bu saha ve zemin şartlarında gerçek futbolunu oynayamıyor. İstek olarak coşku ve oyun olarak Balıkesir karşısında eksik yoktu. Futbol deyimi ile rakibin tuzağına düştü. Rakip hem tecrübeli isimler var, genç ve saha içinde iyi organize olan bir takımdı. Gazişehir bu mağlubiyet ileüzüntülübir haftayı geride bıraktı. Bu lig gerçekten çok arklı bir lig. Her takım inişli çıkışlı grafik çizebiliyor. Bazı takımlar üç-dört hafta kaybedip sonrasında kazanarak kendine üst sıralarda yer bulabiliyor.

Herşey iyi başladı ama sonu iyi bitmedi. İş kazası deyin yol kazası deyin. Sonuçta ayağına kadar gelen büyük fırsatı kullanamayarak şok bir yenilgi ile büyük bir avantajı kullanamadılar. Her sonuçtan her yenilgiden dersler çıkarmak önemli. Yarış devam ediyor. Ligin ikinci yarısında rakiplerle birlikte bu kötüzeminGazişehirin başını ağrıtacak gibi. Patates tarlasında dönen bu zemin sahasorununasıl çözümlenecek onu da inanınbilmiyorum. Bu stat ve bu zemin 'Marka Şehir !Gaziantep'e hiç mi hiç yakışmıyor.

Artık Balıkesir maçı geride kaldı. Fazla Ah vaha gerek yok. Giden gitti. Şimdi bu yenilgiyi telafi ettirmenin tek yolu bu hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçını mutlakpuanlakapatmak olacak. Gazişehrin hedefi belli. İyi ve tecrübeli bir takıma karşı tarafsız sahada mücadele edilecek. Bu bir avantaj. Bu saatten mücadeleyi sahaya koymak lazım. Gazişehir kesinlikle iyi bir takım. Bu hafta bir iş kazası oldu. Oyuncuların ve ve MehmetAltıparmakhocanın bu maçın öneminin bilincindeler. Rakibi iyi analizederek, Saha içerisinde teknik ve taktik olarak üzerinize düşeni yaparsanız üçpuanneden olmasın! Olmak zorunda...

Hem Gençlerbirliği ardından Karabük maçından alınacak puanlarla bu ligde çok şey Gazişehir lehine gelişecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.