Polisgücü, şampiyonluklara ambargo koydu

Polisgücü, şampiyonluklara ambargo koydu
Polisgücü, şampiyonluklara ambargo koydu

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya'da gerçekleştirilen 2018-2019 sezonu Erkekler Kapalı Alan Süper Ligi Hokey Şampiyonasının ikinci etabını namağlup ünvanla lider olarak tamamlayan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı, yeni bir şampiyonluğun altına imza attı. Tüm rakiplerini geçme başarısı gösteren Gaziantep ekibi, 2019 yılına şampiyonlukla girdi.

Türkiye Hokey Federasyonu Süper Liginde Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı rakip kalelere gol olup yağarken Türkiye Süper Ligi şampiyonluğunu bir kez daha kazandı. İlk etapta olduğu gibi ikinci etap maçlarını da lider olarak tamamlayan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey takımı, bayanlardan sonra şampiyonluğunu ilan etti.

2018-2019 Türkiye Hokey Süper Liginde 18 maçta 182 gol atan ve en yakın rakibine 16 puan fark atarak 54 puanla Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Türkiye Hokey Süper Lig Şampiyonu oldu. Şubat 2018'te Avrupa'nın en üst hokey ligi olan Trophy Lig'de Türkiye'yi temsil edecek olan 2018 yılı Avrupa ve Türkiye Süper Lig Şampiyonu Gaziantep Polisgücü Spor kulübü önemli ve tarihi başarıların altına imza atmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.