Sneijder her gün bir kulübe yazılıp çiziliyor

Sneijder her gün bir kulübe yazılıp çiziliyor
Sneijder her gün bir kulübe yazılıp çiziliyor

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder isminin gündemlerine dahi gelmediğini belirterek, "Sneijder'i başkan bize bir sürpriz yapabilir. Ama şaka bir yana bu oyuncu gündemimize bile gelmedi" dedi.

Geçtiğimiz hafta bir çok gazetede Wesley Sneijder'in Gazişehir Gaziantep'in gündeminde olduğu yazıldı çizildi. Ancak, Gazişehir yönetiminin ve teknik heyetinin gündemine böyle bir ismin gelmediği açıklandı. Şu sıralarda Adana Demirspor ve Yılmaz Vural'ın gündeminde olan Wesley Sneijder'in Katar'dan ayrılmak istediği öğrenilirken Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

YILMAZ VURAL ARADI VE'¦.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın Hollandalı dünya yıldızı Wesley Sneijder'i arayarak kendisini takımda görmek istediğini söylediği öne sürüldü.

Dünya devlerinde oynadıktan sonra Galatasaray'a gelen ve Sarı-Kırmızılı kulüp'ten Katar'ın Al Ghafara ekibine transfer olan Sneijder'in takımından ayrılmak istediği öğrenildi.

Bunun üzerine, ara transfer döneminde kadrosunu genişleterek şampiyonluğa oynamak isteyen Adana Demirspor'da yeni bir gelişme yaşandı.

Hollandalı yıldızı arayarak ikna turlarına başlayan teknik direktör Yılmaz Vural'ın, "Seni takımımda çok istiyorum. Buraya gel, kral ol. Taraftar seni baştacı yapar" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

34 yaşındaki oyuncunun da Katar'dan ayrılmak istediğini ilettiği ve 2 gün düşünmek için süre istediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.