BÜYÜKEKŞİ VALİ İLE GÖRÜŞECEK

BÜYÜKEKŞİ VALİ İLE GÖRÜŞECEK
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Görevi bırakabilirim, bir yıllığına geldim” demesinden sonra yeni başkanın kim olacağı tartışma konusu olurken Büyükekşi, Spor Müdürümüz Mustafa Teke’ye önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükekşi, bu hafta içerisinde Vali Davut Gül ile görüşeceğini ve son kararını vereceğini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonunda görevi bırakabileceğini açıklamasından sonra gözler kulübün yeni başkanı kim olacak ona çevrildi. Ancak, Mehmet Büyükekşi’nin bu hafta oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesinde Vali Davut Gül ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Büyükekşi, kulübün yaşaması için ve Süper Lig’de yoluna devam etmesi için büyük fedakarlık gerektiğini dile getirdi.

PRENSİP OLARAK OLMAK İSTEMİYORUM
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, ayağının kırılması sonrasında yaşadığı sürecin kendisini çok etkilediğini ve bu süreçte Gaziantep’e pek gelemediğini dile getirerek, “Ben İstanbul’dayım. Gaziantep’e haftada iki üç kez gelip gitmek gerekiyor. Bu süreçte pek gelemedim. Koltuk değneklerini yeni bıraktım. Sağlığıma yeni kavuşuyorum. Prensip olarak sezon sonunda bırakmak istiyorum. Durum değerlendirmesini 8 maç sonra oturup yapacağız” dedi.

VALİMİZ DAVUT GÜL İLE GÖRÜŞECEĞİM
Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü ile Pazar günü oynanacak olan maç öncesinde Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşeceğini söyleyerek, “Tabi ben sezon sonunda bırakmayı düşünüyorum. Ama, bu hafta Gaziantep Valimiz Davut Gül ile bir görüşme yapacağım. Bu görüşmede kulübün geleceğiyle ilgili bilgiler alış verişinde bulunacağız. Gaziantep Futbol Kulübü’nın menfaatları için ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu bir bayrak yarışı. Ben göreve gelirken 1 yıl burada olacağımı söylemiştim. Bir yılı tamamladık. 8 maç sonra oturup kararımızı vereceğiz” diye konuştu.

KULÜBÜN AYAKTA KALMASI LAZIM
Gaziantep FK’nın Süper Lig’de olması gerektiğini dile getiren Mehmet Büyükekşi, “bu kulübün ayakta kalması lazım. Önümüzdeki 8 maçlık bir süreç var. Bu 8 haftanın çok zorlu geçeceğine inanıyorum. Biz 2-3 galibiyet alırsak sıkıntımız kalmaz. Gaziantep Futbol Kulübü’nün 8 maça çok iyi bir giriş yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

8 MAÇ SÜRESİNCE BU KONUYU KAPATMAK İSTİYORUM
Ligde kalan 8 maçın önemine değinen Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, 8 maçın çok kritik olduğunu ve görevi bırakma konusunu şimdilik kapatmak istediğini söyledi. Kalan haftalarda kulübün zarar görmemesi gerektiğini dile getiren Büyükekşi, “Valimiz Davut Gül ile yapacağımız görüşmede kulübümüzün menfaatlerini konuşacağız. 8 maçta da bu olayı kapatmak istiyorum. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın kafasını karıştırmak istemiyoruz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.