Gaziantepli diye sıktılar, Denizliliyi vurdular

Gaziantepli diye sıktılar, Denizliliyi vurdular
Gaziantepli diye sıktılar, Denizliliyi vurdular

"Gaziantep'ten kaçarak evlenen çiftin yakınları adresi şaşırınca üst katta balkonda oturan kadını hedef aldılar. Pompalı tüfek ile vurularak ağır yaralanan talihsiz kadın, kaldırıldığı hastanenin yoğun bakımında yaşam savaşı veriyor."

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeAli K.(67), kızının evinde balkona çıkan Sevgi Gümüş'ü (50) av tüfeğiyle vurarak yaraladı. Gözaltına alınan Ali K.'nın, Gümüş'ü, bir süre önce ayrıldığı alt katta oturan sevgilisi G.K. sanıp vurduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Gaziantep'ten evlenmek için Denizli'ye kaçan bir çiftin yakınları, çiftin Denizli'de ikamet ettiklerini öğrenmesi üzerine Denizli'ye geldiler. Çiftin ikamet ettikleri adrese gittiler. 1. katta oturan çiftin üst katında ikamet eden kızının evine gelen Sevgi Gümüş ailesi ile balkonda otururken birden patlayan silah sesleri ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Şahıslar 2 el ateş açarak Gümüş'ü yaradılar.

Evlenmek için kaçan kadın zannedilen Gümüş kurşunların hedefi oldu

Gaziantepli olan ve henüz ismi açıklanmayan şahsın bir süre önce Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden gelen S.Ü. isimli kadını hedef alacağı ancak balkonları ve kadını ayırt edemediği için yanlışlıkla Sevgi Gümüş'e ateş ederek yaraladığı ortaya çıktı.

Gaziantep'ten Denizli'ye evlenmek için kaçtıkları iddia edilen kadın ile karıştırılan Sevgi Gümüş'e ateş eden şahıslar olay yerinden kaçtı. Şüphelilerin Afyonkarahisar'ın Çay İlçesinde yakalandıkları kaydedilirken talihsiz kadının hayati tehlikesiin devam ettiği bilgisi aktarıldı. Silahla vurulmasının ardından ameliyata alınan Sevgi Gümüş'ün dalak ve böbrekleri alınırken, yoğun bakım ünitesinde olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.