MUCİZELERE İNANIN

MUCİZELERE İNANIN
MUCİZELERE İNANIN

Nizip'te bir binanın 4. katından düşerek ağır yaralanan çocuk Özel Deva Hastanesi'nde yapılan başarılı tedavilerinden ardından yaşama yeniden tutundu.

Nizip Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra,getirildiği Özel Deva Hastanesi Acil Servis ve Yoğun Bakımı'nda yapılankontrollerinin ardından Mehmet Görkem Çapan'da beyin kanaması, beyin ezilmesi, beyin ödemi geliştiği vekaraciğer yırtılmasına bağlı iç kanama geçirdiği tespit edildi. Yapılan kontrollerinin ardından hastaya sıkı bir takip yapılarak yaşama yeniden tutunması sağlandı.

Ameliyatsız tedavi yöntemi

Çocuk CerrahisiUzmanı Prof. Dr. HalukCeylan,Beyin veSinirCerrahiUzmanı Doç. Dr. MustafaGüven ve yoğun bakım ekibinin yakın takibi ve tedavileri ile gerçekleştirilen 15 günlük yoğun bakım sürecindehasta ameliyat gerektirmeden tedavi edildi.

Hastanın tedavi süreci hakkında bilgi veren Gaziantep Özel Deva Hastanesi Başhekimi Dr. BeyhanTahmazoğlu, ''Nizip'ten acil olarak ambulans ilegetirilenMehmet GörkemÇapaniçin hastanemizinyoğun bakım hekimi ve personelleri seferber oldu.Hastamızyoğun bakıma yatırılarak antiödem, antiepileptiktedavi, serum, kan desteği, solunum cihazıdesteği gibi tedavilerini başlattık. Çocuğun beyninin ve diğer organlarının yeterli oksijen alamamasının nedenlerinin yanı sıra, karaciğer yırtılması ve genel vücut travması sırasında geçirdiği şokun da etkili olduğunu gözlemledik.Yapılan yoğun bir tedavi ile19 gün sonra hastamızı ameliyatsız bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.