Aman Haaa... Diye uyarmıştım, korktuğumuz başımıza geldi!

Aman Haaa... Diye uyarmıştım, korktuğumuz başımıza geldi!
Aman Haaa... Diye uyarmıştım, korktuğumuz başımıza geldi!

Bizim takımlar lige çıkana kadar herşey güzel. Şampiyonluk galibiyet gibi ve kar gibi bembeyaz tüm sorunları kapatır. Ama Gazişehir Gaziantep'te lige çıktıktan sonra yapılan hatalar zincirleme devam ediyor. Sumudica'nın sürpriz bir şekilde getirilmesinden sonra transfer çalışmaları beni şaşırttı. Aman Haa... Diye uyarmıştım dedim ya; transfer dönemi başladığında menejerlere teslim olunmasın, hocaya teslim olmamak gerekir diye uyarmıştım. Fakat gelinen noktada sanki akıl tutulması yaşıyor Gazişehir Gaziantep yönetimi. Başkan bu işlere nasıl müsaade ediyor çözemiyorum. Ne demek; şampiyon olmuş takımdan 16 kişiyi göndermek, hele hele lazım olan futbolcuların gönderilmesi şok etti beni. Böyle krizin olduğu bir ortamda bu kadar futbolcunun gönderilmesi ve yeni transfer yapılacak olması şaşırtıyor beni. Segbefia, Kerim gibi oyuncuları göndermek intihardan başka bir şey değil.
Sumudica neden böyle bir tutum izliyor, bilmiyorum ama işler çokta iyi gitmiyor. Hazırlık maçlarına bakıyorum 7 gol yemişsin 1 gol atmışsın. Takım olarak iyi bir görüntü vermemiş ve faturayı şampiyon futbolculara kesiyorsun. Ya para çok, yada dediğim akıl tutulması yaşanıyor.
Sayın başkanım Adil Konukoğlu; bu işlere nasıl müsaade ediyor, çözemiyorum dedim. Başkanım sakın haaa, menejerlere ve özellikle Sumudica'ya bu imkanı verme. Ne olursa olsun, siz karar verin. Sumudica'nın 5-6 hafta sonra kalıp kalmayacağı kesin mi? Kim buna garanti verebilir. Hocanın kurduğu kadro olmaz. Yarın giderse gelenlerde gider. Ondan sonra gelen hocada 9-10 transfer isterse şaşmayın. Bir kulübün tek hata yapmaması gereken yer transfer. Herşeyde hata yapın transferde hata yapmayın. Transferde yaptığın her hata külfet olur. O nedenle bunlara bir dur diyen gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.