Spor Toto 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor

Spor Toto 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
Spor Toto 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor

Spor Toto 1. Lig'de ilk yarının bitiminden bu yana 5 ekip daha teknik direktör değişikliğine gitti. İlk devrede 10 takımın teknik direktörleriyle yollarını ayırdığı ligde Boluspor Sait Karafırtınalar, Tetiş Yapı Elazığspor da Orhan Kaynak'la devam etmeme kararı aldı. Bu iki ekibin yanı sıra daha önce teknik direktörlerini değiştiren Altay, Giresunspor ve son olarak da Adana Demirspor mevcut çalıştırıcılarıyla yollarını ayırdı.

Spor Toto 1. Lig'de ilk yarının bitimindenbu yana 5 ekip daha teknik direktör değişikliğine gitti.

İlk devrede 10 takımın teknik direktörleriyle yollarını ayırdığı ligdeBoluspor Sait Karafırtınalar, Tetiş Yapı Elazığspor da Orhan Kaynak'la devametmeme kararı aldı. Bu iki ekibin yanı sıra daha önce teknik direktörlerinideğiştiren Altay, Giresunspor ve son olarak da Adana Demirspor mevcutçalıştırıcılarıyla yollarını ayırdı.

Altay'da sportif direktörken teknik direktörlüğe getirilen ÖzdenTöraydın'ın yerine Boluspor'dan ayrılan Sait Karafırtınalar, Giresunspor'daHüseyin Kalpar'ın yerine Ümit Özat getirildi. 20. haftanın ardından da AdanaDemirspor, Yılmaz Vural'la yolların ayrıldığını açıkladı.

12 takımda teknik değişiklik

Ligdeki 18 takımdan 12'si teknik direktörünü değiştirirken,Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor Baltok'ta Giray Bulak,Eskişehirspor'da Fuat Çapa, Gençlerbirliği'nde Erkan Sözeri, Hatayspor'da İlhanPalut ve İstanbulspor'da Fatih Tekke sezon başında olduğu gibi takımlarınınbaşında yer alıyor.

Kardemir Karabükspor ve Giresunspor'da 3 farklı ismin çalıştığı ligdeAdana Demirspor'da da Hakan Kutlu ve Yılmaz Vural'ın ardından üçüncü teknikdirektör göreve gelecek. Sait Karafırtınalar'ın bugün İstanbulspor karşısındagörev yapmasıyla Altay da 3. farklı isimle çalışmış olacak.

Geçen seneden beri göreve devam edenler

Ligde yer alan 18 ekipten 3'ünde geçen seneki teknik adamlarbulunuyor.

Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor Baltok'ta Giray Bulak veHatayspor'da İlhan Palut, geçen sezon sonu olduğu gibi takımlarının başındayollarına devam ediyor.

İki takımda birden görev yapanlar

Sezona Boluspor'da başlayan Sait Karafırtınalar, bugünkü İstanbulspormaçıyla Altay'ın başında sahaya çıkacak.

Tetiş Yapı Elazığspor'dan ayrılan Orhan Kaynak'ın Boluspor'a geçtiğiligde ilk 8 haftada Denizlispor'da görev alan Osman Özköylü ise daha sonraOsmanlıspor'la anlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.