Hastane Mutfak Projesi Yapan Firmalar

Hastane Mutfak Projesi Yapan Firmalar
Hastane Mutfak Projesi Yapan Firmalar

Hastane Mutfak Projesi Yapan Firmalar

Sağlık, insan hayatındaki en önemli ögedir. Bu sebeple de en kıymetli mesleklerden biridir doktorluk. Bu durumda şifanın dağıtıldığı konumlar olarak öne çıkan hastaneler bir ülkenin en önemli kamusal alanlarının başında gelir.

Hastanelerin önemi özellikle salgın ve doğal afet gibi dönemlerde daha fazla anlaşılmaktadır. Bu sebeple son zamanlarda ülkemizde çok büyük hastane yatırımları yapılmıştır. Sadece özel hastaneler değil kamu hastanelerinin yapımı da tüm hızıyla sürmektedir.

Hastanelerin önemli birimlerinden birisi de mutfaklarıdır. Hastane mutfaklarında doktor ve hemşire gibi personeller için ve hastalar için yemekler yapılır. Bu da hastane kapasitesinin büyüklüğüne göre mutfağın da büyük olmasını gerektirir.

Hastane mutfak projesi yapılırken göz önünde bulundurulacak 3 temel nokta vardır. Bunlar sırasıyla, uygun ve verimli bir mutfak projesi çizilmesi, üretilecek menülere uygun ekipmanla donatılması ve sürdürülebilir bir ortamda çalışılmasıdır.

Hastane mutfak projelerini Endüstriyel Mutfak firmaları yapmaktadır. Sektörde çok fazla firma olması sebebiyle hangisinin size uygun olduğuna karar vermelisiniz. Bu konuda sizin için neyin önemli olduğunu belirleyerek başlamalısınız.

Mutfağı ucuz ekipmanla donatabilir, günü kurtarırsınız. Kaliteli ekipmanla donatıp yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. Mümkün olan en az teklifi veren firmaya, tecrübesine bakmadan verebilirsiniz. Veya sektörde yıllardır var olan ve yüzlerce proje üretmiş bir firmayı da tercih edebilirsiniz.

Endüstriyel mutfak projelerinde ilk iş proje çizimidir. Genellikle bu işi hastane projesinin mimarı çizse de son dokunuşları mutfak üreticisi firmaların mimarları yapmaktadır. S2000 Mutfak gibi üretici firmalar da proje çizimi işleri yapmaktadır.

Her mimarın veya işi yüklenen her inşaat firmasının mutfak konusunda deneyimi olmayabilir. S2000 gibi firmaların önemi bu noktalarda ortaya çıkmaktadır. Projelere yaptıkları sihirli dokunuşlarla personelin daha rahat çalışabilecekleri, güvenli, hijyenik ve verimli bir ortam hazırlanmasına olanak sağlarlar.

Endüstriyel mutfak ekipmanları seçilirken mutfakta üretilecek menüye çok dikkat edilmelidir. Hastane gibi kurumlarda üretilecek yemekler artık genellikle bellidir. Ancak yine de her türlü ihtimal göz önünde tutularak ekipmanlar özenle belirlenir.

Mutfağın sürdürülebilirliği denilince ne anlamalıyız. Mutfak kurulduktan sonra istendiği şekilde verimli çalışmalıdır. Seçtiğiniz ürünler sürekli arıza verir, günleriniz servis beklemekle, yedek parça beklemekle geçerse işleriniz aksar. Mutfağınız çalışma şartları sürdürülebilir olmaması bu demektir. Endüstriyel Mutfak üretici firması seçerken size sağlayacağı satış sonrası desteği de göz önünde bulundurmalısınız.

Tüm bu maddeleri sağlayan, anahtar teslim mutfak projeleri üreten S2000 Mutfak, 34 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde kalitesiyle bilinen bir firmadır. Bu güne kadar onlarca hastane mutfağı, binlerce otel mutfağı, restoran mutfağı, cafe ve bistro mutfağı ile steakhouse mutfak projelerini başarıyla tamamlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.