Tarlaya fabrika kurdular, Beykent'i Allah korudu..

Tarlaya fabrika kurdular, Beykent'i Allah korudu..
Organize Sanayi’ye yatırım yapması gerekirken, tarlaya fabrika kurdu. Ve, fabrika küçük bir kıvılcımla bir anda kül oldu

Gaziantep’in Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 1500 fabrikanın faaliyette olduğunu ve bu fabrikaların çoğunun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki itfaiye ekiplerine yakınlığı nedeniyle yangınlara kolayca müdahale edilerek, büyümesini engelleyerek maddi ve manevi kaybın az olması sağlandığı belirtildi. Ancak, Gaziantep’in Yukarıbeylerbeyi bölgesindeki tarlaya ucuz arsa alarak, yatırım yapan Güneş Ahşap ve Plastik Palet Fabrikası kaynak çalışması yaparken, paletlerin üzerine kıvılcımların düşmesi sonucunda fabrika adeta kül oldu.
TARLAYA NASIL FABRİKA YAPILIR?
Gaziantep’in Yukarıbeylerbeyi köyünde ucuz tarlayı köylülerden ucuz fiyata alarak, büyük bir fabrika kuran Güneş Ahşap ve Plastik Palet Fabrikası sahipleri, neden böyle bir şey yaptıklarına anlam verilmezken, Gaziantep Organize Sanayi’de her türlü imkan olmasına rağmen yatırım yapmamalarına ve güvensiz bir alana yatırım yapmalarının büyük yanlış olduğu ileri sürüldü.
BEYKENT’İN BİTİŞİĞİNDE FABRİKA OLUR MU?
Gaziantep’in en hızlı gelişen bölgesinden biri olan Beykent’te yaklaşık 50 bin nüfusun yaşadığı ve bu yakın bölgeye nasıl fabrika kurduklarına bir anlam veremediklerini söyleyen vatandaşlar, “Tek kelime ile Beykent’i, Allah korudu. Dumanı Beykent’in üzerinde bir zehirlenmeye neden oldu.” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.