OLAY SPOR ÖZEL.... SUMUDİCA BELİRSİZLİĞİ!

OLAY SPOR ÖZEL.... SUMUDİCA BELİRSİZLİĞİ!
OLAY SPOR ÖZEL.... SUMUDİCA BELİRSİZLİĞİ!

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Marius Sumudica ise yönetim arasında ilginç diyalog devam ediyor. Rumen teknik adam, "Beni Arap ülkelerinden ve Romanya'dan isteyen takımlar var" demesinin ardından yöneticiler harekete geçerken bu hocanın sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldılar. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken Rumen çalıştırıcının kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Süper Lig'in tek yabancı teknik direktörü olan ve ilk 7 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2'de mağlubiyet alan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın buradaki durumu belirsizliğini koruyor.
YÖNETİMLE NE KONUŞTU?
Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşmesi devam eden Rumen çalıştırıcının yöneticilere, "Beni Arap ülkelerinden ve Romanya'dan isteyen kulüpler var. Bana gelen resmi teklifler oldu. Değerlendirebilirim" demesinden sonra yöneticilerin devreye girdiği ve bu hocanın kalması konusunda harekete geçtikleri öğrenildi. Taraflar arasında yapılan bu görüşme kafaları karıştırırken Sumudica'nın neden böyle bir tavır sergilediği merak edildi.
SÖZLEŞMESİ UZATILACAK MI?
Gitmeyi düşündüğü ileri sürülen Marius Sumudica'ya bir yıllık sözleşme önerisinde bulunan yönetim hoca ile görüşmelerine devam ediyor. Rumen hocanın kulüpten ayrılacak olması sonrasında ise kulübe tazminat ödenmesi konusunda Sumudica'nın sözleşmesi bir yıl daha uzatılacak. Yönetim bu sözleşmenin uzatılması konusunda Sumudica ile görüşmelerine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.