Müslüm Özmen'den Sumudica'ya sert sözler: "İşine baksın"

Müslüm Özmen'den Sumudica'ya sert sözler: "İşine baksın"
Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, transferi gündeme gelen bir oyuncuya onay vermesi şartıyla kendisine 50 bin Euro rüşvet teklif edildiğini duyurdu. Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen'den Sumudica'ya cevap geldi. Müslüm Özmen, “Sumudica işine baksın” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen'den Sumudica'nın sözlerine cevap geldi.

YASAL İŞLEMLERE YAPMALIYIZ
Müslüm Özmen, "Sumudica'nın açıklamalarını şaşkınla takip ediyorum. Böyle bir olay yaşanmışsa önce bize bildirmesi lazım. Bizim de yasal olarak bu kişilere gerekeni yapmamız lazım. Sumudica hangi transfer ve hangi menajerden bahsediyor bilmiyorum. Bir teknik direktörün bu kadar transfer işlerine girmesini doğru bulmuyorum. Biz sonuna kadar açık ve şeffaf bir yönetimiz. Bu konuda gerekli açıklama yapılacaktır." dedi.

SUMUDİCA BİZİMLE PAYLAŞMALIYDI
Sumudica'nın her zaman yanında olduklarını belirten Özmen, Rumen çalıştırıcının 'Kendimi yalnız ve yorgun hissediyorum' sözlerini eleştirdi.
Müslüm Özmen, "Sumudica profesyonel bir teknik direktör ve kendisi bize 17 yıldır bu işi yaptığını söylüyor. İş ahlakı olan bir teknik direktör bu açıklamayı öncelikle yönetim kurulu ile paylaşmalıdır. Böyle iğrenç bir şey varsa önce bize söylemelidir. Bizim Sumudica ile bir sorunumıuz yok. Ben, özellikle her zaman kendisinin yanında oldum. Fakat özellikle son bir haftadır Sumudica'nın açıklamaları ile yatıp kalkıyoruz. Sumudica artık işine bakmalı. Ülkemiz çok önemli bir ekonomik zorluk içerisinde, Sumudica şunu demiş, Mumudica bunu demiş bunun yeri ve zamanı değil... Bugün Euro kuru 9 TL'yi geçmiş, dolar ise 8 liraya yaklaşmış, gündemi böyle bir konu ile meşgul ettiğimiz için kamuoyundan özür diliyorum. Biz her zaman Sumudica'nın yanında olduk.
Biz yönetim kurulu olarak her maçta takımımızın yanındayız. Ne demek ben yalnızım lafı? Gaziantep'te herkes öldü de, sadece Sumudica mı kaldı? Sumudica'nın istediği her transferi aldık. Sumudica, 'Bana 25 oyuncu önerildi ve hiçbiri alınmadı.' diyor. Sumudica ile yol ayrılığı ya da devam konusunda kararı başkanımız verecektir. Biz başarımızla gündeme gelmek istiyoruz, Sumudica'nın açıklamaları ile değil." ifadelerini kullandı.

PESİC VE BENLAMRİ GELECEK Mİ?
Alexandar Pesic ve Benlamri transferi hakkında ise Müslüm Özmen, "Alexandar Pesic transferine Sumudica onay vermedi. Benlamri'yi Sumudica istedi, menajeri sizi arayacak da dedi. Fakat hala arayan olmadı. Takımımıza 1-2 takviyemiz olacak." açıklamasında bulundu.

TFF’DEN VE YAYINCI KURULUŞTAN ÖDEME YOK
Özmen sözlerini TFF'den ve yayıncı kuruluştan henüz ödeme yapılmadığını söyleyerek tamamladı.
Öte yandan Müslüm Özmen yayının sonunda bu açıklamaları Gaziantep FK Asbaşkanı olarak değil, Müslüm Özmen olarak yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.