Türkiye'nin Kripto Para Borsası

Türkiye'nin Kripto Para Borsası
Türkiye'nin Kripto Para Borsası

Yatırımcıların alternatif seçeneklerinden bir tanesi olan kripto paralar alım ve satım işleminin en yoğun olduğu para çeşitlerinden biridir. Bitcoin satın al işlemi için kurulmuş güvenilir bir web sitesi olarak www.netkripto.com adresi tercih edilebilir. Açılacak olan üyelik ile kripto para satın alımı ve satma işlemi borsa içerisinde mümkün olur. Kripto para borsası hizmeti veren web sitesi, üyelerine avantajlı fırsatlar da sağlar.

Üyelik

Kripto para borsası olarak kurulmuş olan web sitesine üyelik açabilmek için ana sayfada yer alan üyelik formunun doldurulması gerekir. Ad, soyadı, cep telefonu, mail adresi, şifre gibi bilgilerin girilmesi ile beraber üyeliğin aktif edilmesi için mail adresine gönderilen aktivasyon linkine tıklanması gerekecektir. Kripto para borsası hizmeti veren web sitesi üzerinden Bitcoin satın almak için bu işlemlerin tamamlanması birincil koşuldur. Hesap oluşturduktan sonra kripto para satın alma ya da satma işlemine erişim sağlanabilir.

Özellikler

Türkiye'nin kripto para borsası olarak kurulmuş olan web sitesi pek çok özelliği ile müşterisine hizmet verir. Üyelik açan yatırımcının 7/24 canlı olarak Bitcoin satın alımı ya da Bitcoin satmak gibi işlemleri yapabilmesi mümkün olur. Mesai saatleri dışında da banka havalesi işlemlerini gerçekleştirebilecek olan yatırımcı, Garanti Bankası, Akbank ya da Yapıkredi Bankası üzerinden bu işlemi yapabilir. Alınmış olan kripto paraların birçoğu site tarafından soğuk depolarda saklanır. Giriş işlemlerinin her birinde güvenliğin sağlanabilmesi için SMS doğrulaması yapılmaktadır.

Komisyon Oranları

Kripto para borsası olarak hizmet sunan web sitesi, üyelerinden belirli oranda işlem komisyonu almaktadır. Bitcoin'de çekim ücreti olarak 0.00020 BTC komisyon ücreti alınırken, Ethereum'da 0.01000 ETH, Litecoin'de ise 0.00100 LTC komisyon ücreti kullanıcıdan kesilmektedir. Bu komisyon ücretleri sadece çekim işlemleri için geçerli olup, piyasa yapıcı ve piyasa alıcı olarak da çeşitli komisyon ücretlendirmeleri söz konusu olur. Web sitesi tarafından yeni oluşturulmuş kampanya doğrultusunda, yeni üyelik açan yatırımcılar için 1 aylık süre ile geçerli hiç bir işleme komisyon alınmamaktadır. Siz de kripto para işlemleriniz için web sitesine üyelik oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.