BAŞARININ SIRRI İSTİKRARDA!

BAŞARININ SIRRI İSTİKRARDA!
BAŞARININ SIRRI İSTİKRARDA!

Gaziantep Basketbol Kulübü, son yılların en başarılı sezonunu geçiriyor. Cengiz Şimşek başkanlığındaki Gaziantep Basketbol takımı, üst üste oynadığı 10 maçtan 7 galibiyet alırken ligdeki tırmanışını devam ettirdi. Bu başarının sırrı ise ortaya çıktı. Kırmızı-Siyahlı takımda başkan, genel menajer ve baş antrenörün birlikte uyum içerisinde çalışması ve istikrarlı bir şekilde yola devam etmeleri başarıyı beraberinde getirdi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı takım başarılı sonuçların altına imza atarken, başarısına Türk Telekom'u mağlup ederek bir yenisini daha ekledi. Gaziantep Basketbol'un başarısındaki sır ise istikrarda yatıyor. Başkanın, yönetimin, teknik heyet ve idarecilerin yıllardır aynı çatı altında olması başarıyı beraberinde getirdi.

CENGİZ ŞİMŞEK'İN FEDAKARLIĞI

Son yıllarda Gaziantep Basketbol camiasının içerisinde olan ve Deniz Köken döneminde Başkanvekili olan ve aynı zamanda başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunan Cengiz Şimşek'in yıllardır Gaziantep Basketbol ile birlikte yola devam etmesi en büyük avantaj oldu. Cengiz Şimşek başkanlığında çıkışını sürdüren Gaziantep Basktebol takımında Şimşek'in büyük bir fedakarlıkla takımının yanında olduğu görülüyor. Hem deplasmanda hemde iç sahadaki maçlarda takımını yalnız bırakmayan Şimşek, Gaziantep Basketboluna yeni bir heyecan getirdi.

BORAY DAİ ARANAN İSİM OLDU

Gaziantep Basketbol Kulübü'nün Genel Menejeri Boray Dai, uzun yıllardır bu görevini başarılı bir şekilde yürütüyor. Türk basketbolunun önemli isimlerinden biri haline gelen ve Gaziantep ekibine büyük katkı sağlayan Boray Dai, takım ile yönetim arasında köprü görevini yürütüyor. Boray Dai, başarılı çalışmalarıyla takıma büyük katkı sağlarken günün 24 saatinin büyük kısmını takımına ayırıyor. Gaziantep Basketbol takımının bugün elde ettiği başarıda ise önemli payı bulunuyor.

NENAD MARKOVİC'İN BÜYÜK KATKISI

Geçtiğimiz yıl takımın başına getirilen Nenad Markovic ile bu sezonda yola devam edilmesi Gaziantep Basketbol takımında istikrarı ön plana çıkardı. Başarılı teknik adam, bu sezon başında takımın kurulmasında başrol oynarken kulübe ise büyük katkı sağlıyor. Dedas'tan sonra göreve gelen ve başarılı performansıyla yukarılara çıkan Nenad Markovic, ligde elde edilen başarının mimarlarından birisi oldu.

TRANSFERLER CUK DİYE OTURDU

Geçen yıllara rağmen bu sezon daha iyi oyuncuları kadroya katmaya gayret gösteren ve gerek yerli gerekse yabancı oyuncuları kadrosuna dahil eden Gaziantep Basketbol takımında bu sezon alınan transferler CUK diye oturdu. Kırmızı-Siyahlı takım son olarak Türk Telekom maçını kazanarak yoluna devam ederken bu haftaki rakibi ise Büyükçekmece olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.