PawÅ‚owski AN MESELESİ

PawÅ‚owski AN MESELESİ
PawÅ‚owski AN MESELESİ

Transferde hareketli bir gün geçiren Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Ulaş Zengin ve kaleci Yuri Lodygin'den sonra hücum hattına BartÅ‚omiej PawÅ‚owski'yi getirmek üzere harekete geçti. BartÅ‚omiej PawÅ‚owski ile her konuda anlaşma sağlanırken bu futbolcunun transferi bugün veya yarın açıklanacak.

Gaziyehir yönetimi, Polonya'nın Zaglebia Lubin takımında forma giyen BartÅ‚omiej PawÅ‚owski'yle yakından ilgileniyor. Polonya basının haberine göre bu futbolcunun Gazişehir Gaziantep ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. 2020 yılının Temmuz Ayı'na kadar sözleşmesi bulunan Pawlowski için Gazişehir yönetimi görüşmelere devam ediyor.

PAWLOWSKİ KİMDİR?
Prafosyenol futbol kariyerinin neredeyse tamamına yakınını Polonya'da geçiren 26 yaşındaki kanat özellikli forvet oyuncusu Pawlowski hızlı ve atletik oyun tarzıyla dikkat çeken bir özelliğe sahip. Polonya Ekstraklasa Ligi'nde Zaglebia Lubin ile şu ana kadar 1 maça çıkan ve 10 dakika oynayan Pawlowski geçtiğimiz sezon Lubin ile 34 maça çıkıp 8 gol 5 asistlik performans ortaya koymuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.