Basketçiler 13 Ağustos'ta toplanıyor

Basketçiler 13 Ağustos'ta toplanıyor
Basketçiler 13 Ağustos'ta toplanıyor

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Gaziantep Basketbol takımı, 13 Ağustos'ta bir araya gelerek topbaşı yapacak. Kırmızı-siyahlı takım, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde merhaba dedikten sonra Cevad Soydaş turnuvasına katılacak.

Gaziantep Basketbol yeni sezon hazırlıklarını 13 Ağustos'ta start verecek. Önümüzdeki sezon iki kulvarda mücadele edecek olan kırmızı-siyahlılar bu doğrultuda ilk çalışmasını Kurban Bayramı'nın üçüncü günü gerçekleştirecek.
İlk etap kamp çalışmaları doğrultusunda Gaziantep'te 10 gün kalacak olan dev adamlar 15 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçecek.
22 Ağustos'ta Gaziantep'teki ilk etabını tamamlayacak olan Gaziantep Basketbol ikinci etap için henüz kesinleşmeyen programı doğrultusunda ya ülke içi ya ülke dışında yine 15 günlük bir kamp yapacak.
CEVAD SOYDAŞ'A KATILIYORUZ
Gaziantep Basketbol 23 Ağustos'ta başlayacak olan ancak henüz yeri belirlenemeyen kamp programında bir çok hazırlık maçı gerçekleştirecek olurken 18-21 Eylül'de Bursa'da düzenlenecek olan Cevat Soydaş Turnuvası'na katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.