Marius Sumudica İMZALIYOR...

Marius Sumudica İMZALIYOR...
Marius Sumudica İMZALIYOR...

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Gazişehir Gaziantep'in yeni teknik direktörü Sumudica oldu. Yönetim Rumen teknik adamla her konuda anlaştı.2 yıllık anlaşma yaparken bu hoca imza için Gaziantep'e geldi. Bu transferin bugün netlik kazanması bekleniyor. Daha önce Kayserispor'da görev alan Rumen teknik adam'ın yıllık alacağı ise 800 bin Euro olduğu iddia edildi.
Gazişehir Gaziantep yönetimi yeni sezonda takımı teslim edeceği teknik direktör konusunda çok sayıda isimle görüştü. Yerli teknik direktörlerden umduğunu bulamayan Kırmızı-Siyahlı yöneticiler yabancılarla temasa geçti. Bunların başında daha önce Kayserispor'da görev alan Rumen teknik direktör Marius Sumudica oldu. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Tudor'un da gündeme geldiği Gazişehir'de yönetim Marius Sumudica prensip anlaşmasına vardı. Tarafların bugün bir araya gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

ANLAŞMA 2 YILLIK
Gazişehir Gaziantep, teknik direktör Sumudica ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Rumen teknik adam bugün Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre; Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep, Marius Sumudica ile yıllık 800 bin Euro ücret karşılığında anlaşma sağladığı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.