Liste onaylanmazsa Sağlık Müdürü istifa eder dedikodusu! Sağlıkta liste savaşını kim kazanacak?

Liste onaylanmazsa Sağlık Müdürü istifa eder dedikodusu!  Sağlıkta liste savaşını kim kazanacak?
Liste onaylanmazsa Sağlık Müdürü istifa eder dedikodusu! Sağlıkta liste savaşını kim kazanacak?

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr.Ümit Tiryaki, 14 Ekim’de sözleşmelerin bitmesi nedeniyle, hizmetlerin daha iyi yapılması için yine bir ekip kurmak için geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti Milletvekilleri, Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında sağlıkta liste değişimi konusunda bir toplantı yaptıkları ve toplantı sonunda herkesin ortak liste kararı verdikleri ileri sürüldü.

LİSTELER YAPILDI

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Tiryaki, devrim gibi değişiklik yaparak bir çok ismi silerek, yeni bir ekip için yaptığı listeyi Sağlık Bakanı Prof.Dr.Fahrettin Koca’nın onayına gönderdiği öğrenildi.

LİSTE SAVAŞLARI BAŞLADI
Sağlık Bakanlığı 14 Ekim’de dolan sözleşmelerle ilgili 6 aylık bir uzatma getirince, Sağlık Müdürü Tiryaki’nin yaptığı listeninde onaylanmayacağı yönünde dedikodular her geçen gün büyürken, sağlıkta görevden alınan başkanlar, adeta listenin onaylanmaması için Ankara’da kulis yaparak, ortalığı bir birine karıştırdıkları öne sürüldü.

TİRYAKİ LİSTE ONAYLANMAZSA İSTİFA DEDİKODUSU
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Tiryaki, listeyle ilgili bir çok dedikodu olması üzerine, yakın çevresine “Ben, başta Sayın Valim, belediye başkanım ve milletvekilleriyle birlikte listeyi yaptık. Kendilerinin de onayını aldım. Bakanım Sayın Koca’da beni buraya atarken, bütün sorumluluğu bana vermişti. Eğer benim listem onaylanmazsa, istifa edebilirim” dediği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.